May 2024 15 / چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کاهش ريسک و افزايش شفافيت مالي با پياده‌سازي دقيق حاکميت شرکتي
پول‌نیوز - رئيس هيات مديره بانک اقتصادنوين با اشاره به لزوم نظارت‌هاي درون سازماني گفت: لازمه پياده‌سازي دقيق حاکميت شرکتي توجه به الگوهاي کاهش ريسک در سازمان‌هاي ارايه دهنده خدمات پولي و مالي است.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، سيامک دولتي در ادامه بازديد از واحدهاي ستادي در جمع کارکنان و مديران واحدهاي مديريت ريسک، اداره پيشگيري از پولشويي، اداره تطبيق و شفاف سازي و اداره حسابرسي داخلي بانک اقتصادنوين گفت: الگوهاي حسابرسي، مديريت ريسک و مقررات مربوط به مبارزه با پولشويي در قالب دستورالعمل و بخشنامه از سوي مراجع ذي‌صلاح نظارتي در اختيار بانک قرار مي‌گيرد و لازم است پيش‌بيني‌هاي لازم براي پياده‌سازي به موقع اين دستورالعمل‌ها در دستور کار واحدهاي مربوطه باشد.

وي گفت: شفافيت مالي لازمه حضور و فعاليت در بازار پولي کشور است، خوشبختانه بانک اقتصادنوين به عنوان نخستين بانک خصوصي با درک اهميت اين موضوع همواره بر شفافيت مالي و تعامل با نهادهاي نظارتي تاکيد داشته است.

رئيس هيات مديره بانک اقتصادنوين يکي از پيش نيازهاي شفافيت مالي را تکميل اطلاعات مشتريان اعلام کرد و گفت: توجه به اين مهم کاهش ريسک و سوء استفاده‌هاي احتمالي را فراهم مي‌کند و براي ايجاد و تقويت ثبات و سلامت در بانک بايد از استقرار حاکميت شرکتي مطمئن شويم و همچنين مديريت ريسک، نظارت و شفاف سازي و ارتباطات موثر بين ارکان بانک را از عوامل ضروري براي موفقيت آن ذکر کرد.

وي همچنين به لزوم تطبيق قوانين اشاره کرد و گفت: با توجه به گسترش تعاملات نهادها و سازمان‌هاي داخلي با طرف‌هاي بين‌المللي، لازم است سازگاري فعاليت بانک با قوانين و مقررات و استانداردهاي مرتبط با فعاليت‌هاي آن مورد بررسي قرار بگيرد.

دولتي گفت: در اين راستا بايد توجه به مباحث آموزشي همکاران در دستور کار قرار بگيرد، به گونه‌اي که همکاران به صورت کامل به مباحث مرتبط با اين بخش‌ها از جمله مفاهيم ريسک تسلط داشته باشند و مطمئن باشند هيات مديره حمايت از رفتارهاي حرفه‌اي همکاران را مدنظر دارد و نسبت به رفتارهاي غير قابل قبول مانند ارايه گزارش مالي نادرست، عدم برخورد صحيح با مشتريان، عدم توجه به مقررات مبارزه با پولشويي و ... که منجر به ريسک شهرت بانک شود بدون اغماض خواهد بود.
   
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: