کد خبر: ۲۳۱۳۸۹
۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۲
0
پول نیوز- شماری از کارگران داروگر اعلام کردند که بار دیگر به مرخصی اجباری رفتند.

اواخر فروردین امسال خبری از شرکت داروگر به گوش رسید که تعداد زیادی از کارگران شاغل در این کارخانه خبر از مرخصی اجباری دادند و گفتند: از یک هفته مانده به شروع سال جدید به مرخصی نوروزی رفته‌اند و از آن زمان تا حدود 25 فروردین ماه درب‌های این واحد صنعتی به روی آنها بسته مانده است.

همچنین تعدادی از کارگران کارخانه داروگر بدون اطلاع قبلی و به دلیل آنچه بی انضباطی خوانده می شد اخراج شدند.

افشار فتح‌اللهی معاون امور صنایع سازمان صنعت تهران در این باره گفته بود: مرخصی اجباری کارکنان داروگر به دلیل انجام تعمیرات و نگهداری تجهیزات این کارخانه انجام شده و در اردیبهشت ماه کارگران به محیط کار خود باز کمی گردند.

حال پس از گذشت نزدیک به 2ماه از آن ماجرا بار دیگر خبر می رسد که کارگران داروگر از ابتدای هفته جاری به مرخصی اجباری رفتند. 

شماری از کارگران این کارخانه که از بهمن سال گذشته برای بار سوم به مرخصی اجباری رفته اند می گویند: کارخانه داروگر یکی از بهترین تولیدکنندگان محصولات شوینده با 2500کارگر  در سطح کشور بود که سال 88 بعد از واگذاری این کارخانه  به بخش خصوصی تعداد نیروی کار خود را به حدود 500 کارگر کاهش داد و به این حال افتاده است.

این کارگران می گویند: "در حالی کارگران را مجدداً یک هفته مرخصی اجباری فرستاده اند که تا هفته گذشته به هیچ یک از نیروها مرخصی نمی دادند و تعداد زیادی از افرادی که مرخصی ندارند یک هفته مرخصی اجباری برایشان غیبت تلقی می شود. سری قبلی که بعد از فروردین 96 به مرخصی اجباری رفتیم بهانه مدیریت اورهال کردن دستگاه ها بود. کارگران تولی پرس هم 2هفته مرخصی اجباری از ابتدای هفته جاری رفته اند. از چند ماه مانده به پایان سال قراردادهای کاری ما هم یک ماهه شد."

محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت در نشست خبری اواخر فروردین ماه امسال در پاسخ مبنی اینکه در هفته های گذشته خبری در خصوص تعطیلی شرکت داروگر در رسانه ها مطرح شد و آیا دولت در این ارتباط گزارش از وزارت صنعت نخواسته که چرا این اتفاق اتفاده است یا خیر ؟گفت: در این  خصوص و برخی دیگر از کارخانه‌ها وزارت صنعت گزارش مقدماتی را ارائه کرده و همچنان مشغول بررسی است. البته ممکن است خیلی از شرکتها مشکل داشته و الان هم داشته باشند یا مشکلات آنها جدی تر شده باشد.

وی افزود: حتماً با همکاری وزارت صنعت باید به این واحد و سایر واحدها کمک شود  البته کارامدی مدیران واحدها و مسایل آنها هم می تواند موثر باشد.
منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: