May 2024 19 / يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۳۳۳۵۰
۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۰
0
صندوق بین‌المللی پول از ژاپن خواست از کنار گذاشتن محرک‌های سیاست‌های بودجه‌ای پرهیز کند و اعلام کرد در صورتی‌که ریسک‌های موجود برای اقتصاد بیشتر شدند.
ژاپن باید به محرک‌های پولی پایبند باشدپول‌نیوز - صندوق بین‌المللی پول از ژاپن خواست از کنار گذاشتن محرک‌های سیاست‌های بودجه‌ای پرهیز کند و اعلام کرد در صورتی‌که ریسک‌های موجود برای اقتصاد بیشتر شدند، سیاست‌های پولی باید تسهیل شوند.

صندوق بین‌المللی پول از ژاپن خواست از کنار گذاشتن محرک‌های سیاست‌های بودجه‌ای پرهیز کند و اعلام کرد در صورتی‌که ریسک‌های موجود برای اقتصاد بیشتر شدند، سیاست‌های پولی باید تسهیل شوند و در مورد سطح مصرف ضعیف که همچنان نسبت به شوک‌های خارجی آسیب‌پذیر است هشدار داد.

IMF  اعلام کرد: بانک مرکزی ژاپن باید سیاست‌های بسیار تسهیل شده خود را حفظ کند و باید این کار را با تمرکز به محدود کردن نرخ بهره بلند مدت به میزانی کمتر از منحنی بازدهی سیاست‌های کنترلی این بانک انجام دهد.

این صندوق در ادامه گفته است: بانک مرکزی ژاپن برای شفاف‌سازی وضعیت و ارتقای ارتباطات مربوط در سیاست گذاری‌هایش باید به تسهیل قوانین و آزادتر کردن شرایط ادامه دهد تا بتواند به افزایش اوراق قرضه دولتی خود با سرعت سالانه ۸۰ تریلیون ین (۷۲۱ میلیارد دلار) ادامه دهد.

نایب رییس مدیریت IMF دیوید لیپتون بعدا در مصاحبه ای به رویترز گفت: بحث در مورد خروج بانک مرکزی ژاپن از قید محرکهای عظیم پولی فعلا زود است، چراکه هنوز به تلاش و زمان بیشتری نیازمند است تا به هدف ۲ درصد تورم خود برسد.

IMF در مقاله سالانه شماره ۴ خود، ارزیابی اقتصاد ژاپن می‌گوید: بانک مرکزی ژاپن باید به دقت سیاست‌های منحنی بازده خود را تنظیم و کالیبره کند.

لیپتون به خبرنگاران گفت که سیاست‌گذاری مالی جدید بانک مرکزی ژاپن با پایین آوردن نوسانات بازار و تثبیت منحنی بازده اوراق قرضه تا حدودی موفق عمل کرده است.

لیپتون در کنفرانس خبری هم گفت: ما از وضعیت موجود سیاست‌گذاری مالی بانک مرکزی ژاپن راضی هستیم و تغییرات اخیر انجام شده در آن را، راهکارهایی درست و مفید می‌دانیم.

آنچه اهمیت دارد حفظ این راهکار طرح‌ریزی شده و تطابق آن با نهادهای مالی و بودجه‌ای است.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: