May 2024 20 / دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۳۶۲۵۳
۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۴
0
بهارات پترولیوم دومین پالایشگاه هندی است که پس از دیدار ماه گذشته نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند از واشنگتن نفت خلیج آمریکا را خریداری می‌کند.
خرید نفت دومین پالایشگاه هندی از آمریکاپول‌نیوز - شرکت بهارات پترولیوم هند با خرید نفت مارس و پوزیدون که سولفور بالایی دارند در یک مناقصه، برای نخستین بار از آمریکا نفت وارد می‌کند.

بهارات پترولیوم دومین پالایشگاه هندی است که پس از دیدار ماه گذشته نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند از واشنگتن نفت خلیج آمریکا را خریداری می‌کند.

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا گفته بود آمریکا به دنبال صادرات محصولات انرژی بیشتر به هند است.

شرکت بهارات پترولیوم محموله‌ای به میزان ۵۰۰ هزار بشکه از هر یک از گریدهای مارس و پوزیدون را برای تحویل در فاصله ۲۶ سپتامبر تا ۱۰ اکتبر خریداری کرده است.  

به گفته راماچاندران، مدیر پالایشگاه‌های بهارات پترولیوم، قیمت محموله نفت آمریکایی در مقایسه با قیمت نفت دارای سولفور بالا از خاورمیانه به شکل منطقی رقابتی خواهد بود.

شرکت "ایندین اویل" که بزرگترین پالایشگاه هند است، اوایل ماه جاری ۱.۶ میلیون بشکه نفت مارس خریداری کرد.

به گفته یک منبع بازرگانی، بهارات پترولیوم این محموله را از شل خریداری کرده است.

پالایشگاه‌ها در هند که سومین مصرف‌کننده بزرگ نفت در جهان است، واردات نفت خام را متنوع می‌کند زیرا با وجود تلاش‌های تولیدکنندگان اوپک و غیر اوپک برای کاهش تولید و حمایت از قیمت‌ها، به دلیل اشباع عرضه جهانی گزینه‌های ارزان‌تری موجود هستند.

سهم نفت خاورمیانه در واردات هند در ماه میلادی گذشته کاهش یافت و به پایین‌ترین میزان از اکتبر سال ۲۰۱۵ رسید در حالی که واردات این کشور از آفریقا، آمریکای جنوبی و آسیای مرکزی از جمله روسیه افزایش یافت.

بر اساس گزارش رویترز، دینامیک‌های کنونی بازار نیز به برنامه هند برای روابط انرژی عمیق‌تر با آمریکا کمک کرده است.

قیمت نفت وست‌تگزاس اینترمدیت نسبت به نفت دبی که قیمت پایه خاورمیانه است، به دلیل افزایش تولید شل آمریکا و همچنین کاهش تولید اوپک که میزان عرضه نفت ترش خاورمیانه را کاهش داده، اُفت کرده است.

هند جدیدترین کشور آسیایی پس از کره جنوبی، ژاپن، چین، تایلند، استرالیا و تایوان است که پس از کاهش تولید اوپک و افزایش قیمت نفت ترش سنگین یا گریدهای حاوی سولفور بالا به خرید نفت آمریکا اقدام می‌کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: