May 2024 01 / چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۵۳۶۷۶
۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۶
0
قزاق جاهد گفت: در حال حاضر، از طریق یک خط انتقال ۱۳۲ کیلوولت که از جکیگور سیستان و بلوچستان ایران تا منطقه «مَند» پاکستان ادامه دارد، ۱۰۰ مگاوات برق صادر می‌شود.
صدور 482 هزار مگاوات ساعت برق به پاکستانپول‌نیوز - مدیرعامل برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته، در مجموع حدود ۴۸۲ هزار مگاوات ساعت برق به کشور پاکستان صادر شده است.

محب‌علی قزاق جاهد، مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان در خصوص آخرین وضعیت صادرات برق از این استان به کشور پاکستان اظهار داشت: در حال حاضر، از طریق یک خط انتقال ۱۳۲ کیلوولت که از جکیگور سیستان و بلوچستان ایران تا منطقه «مَند» پاکستان ادامه دارد، ۱۰۰ مگاوات برق صادر می‌شود. همچنین از طریق ۲ خط ۲۰ کیلوولت در منطقه میرجاوه و سراوان، حدود ۴ مگاوات برق به پاکستان صادر می‌شود که با احتساب این دو خط می‌توان گفت کل میزان صادرات به این کشور همسایه، حدود ۱۰۴ مگاوات است.

وی افزود: در سال گذشته در مجموع، حدود ۴۸۲ هزار مگاوات ساعت برق به کشور پاکستان از طریق این سه خط صادر شده است.

مدیرعامل برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان در خصوص صادرات برق به بندر گوادر پاکستان نیز گفت: خط ۲۳۰ کیلوولتی در منطقه «پلان» چابهار در حال احداث است که در صورت تکمیل آن، می‌توان صادرات برق به پاکستان و بندر گوادر را تا ۳۰۰ مگاوات افزایش داد.

قراق جاهد، خاطرنشان کرد: قبل از دولت تدبیر و امید توافقاتی مبنی بر صادرات ۱۰۰۰ مگاوات برق از میرجاوه به کویته صورت گرفته بود و بر اساس آن باید، سه مشاور ایرانی، پاکستانی و بین المللی، مطالعات اولیه پروژه را انجام می‌دادند که متاسفانه در همان مرحله مقدماتی و مطالعه اولیه مانده است. البته این قصور متوجه طرف پاکستانی است، چرا که برای واردات چنین ظرفیتی باید حدود ۵۰۰ کیلومتر خط انتقال در خاک پاکستان احداث می‌شد که متاسفانه به دلیل عدم تأمین اعتبار مالی مسکوت مانده است.

وی تصریح کرد: هزینه اجرای چنین پروژه‌ای بیبش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است که در صورت تأمین اعتبار پروژه‌ها، نیاز پاکستان به واردات برق از ایران به بیش از ۳۰۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: