May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۵۵۴۸۵
۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۰
0
پول‌نیوز - بر اساس تحقیقات محققان گرم کردن برخی مواد غذایی در مایکروویو خطرآفرین است و به سلامت بدن آسیب می‌رساند.یکی از نکات مهم در سلامت افراد تغذیه و مصرف موادغذایی سالم است، در این بین بر اساس تحقیقات محققان نحوه پخت و طرز تهیه موادغذایی در سلامت آن نقش دارند.
غذاهایی که هرگز نباید در ماکروویو گرم شوند
مواردی زیادی پیش می آید که غذا از وعده های قبلی باقی مانده باشد یا افراد غذای تهیه شده را برای استفاده به محیط کار یا تحصیل می برند تا در وقت صرف غذا با گرم کن یا مایکروویو آن را گرم و مصرف کنند اما باید دانست که در استفاده از مایکروویو برای گرم کردن مواد غذایی باید اصولی را رعایت کرد، زیرا بی توجهی به برخی نکات خطر آفرین است.

بعضی موادغذایی بر اساس گفته متخصصان تغذیه نباید در داخل مایکروویو گرم شوند، زیرا امکان بروز بیماری با مصرف برخی موادغذایی گرم شده داخل مایکروویو وجود دارد.

به گفته متخصصان تغذیه گرم کردن بعضی غذاها در دستگاه هایی چون مایکروویو به خصوص اگر در ظرف خوب بسته نشده باشد یا دمای موادغذایی بیش از حد بالا برود به دلیل تغییراتی که در دمای غذا پس از سردشدن و مجدد گرم شدن به وجود می آید، سلامت غذا به خطر می افتد، به همین دلیل توصیه می کنیم که به هنگام استفاده از مایکروویو برای گرم کردن غذا به لیست غذاهای زیر توجه کنید.

سیب زمینی: در زمره موادغذایی است که پس از پخته‌شدن در بار اول در صورتی که در دمای اتاق سرد شده باشد، می‌تواند عامل مسمومیت غذایی در افراد شود، با سرد شدن سیب‌زمینی‌ در دمای اتاق امکان رشد باکتری بوتولیسم وجود دارد به همین دلیل توصیه می کنیم که اگر قصد ندارید سیب‌زمینی را بلافاصله بعد از پخته شدن مصرف کنید، تا مدت زمان استفاده، آن را در یخچال نگهداری کیند، گرم‌کردن سیب‌زمینی پس از سردشدن در یخچال خطرآفرین نیست.

شیر: در صورتی که قصد دارید به نوزاد شیر بدهید در مایکروویو گرم نکنید، به‌گزارش FDA تحقیقات نشان داده‌ است که مایکروویو شیر و غذای بچه را به‌صورت ناهمگون گرم می‌کند و باعث به‌ وجود‌آمدن نقاط داغ (Hot spots) می‌شود که می‌تواند دهان و گلوی کودک را بسوزاند. برای ایمنی بیشتر، شیری را که می‌خواهید به کودک بدهید، با روش بن‌ماری (حرارت دادن غیرمستقیم با بخار آب) روی اجاق گاز گرم کنید

قارچ‌ها: دسته‌ دیگری از سبزیجات هستند که هرگز نباید گرم کنید. قارچ‌ها بعد از اینکه گرم می‌شوند به‌علت ریزمغذی‌هایی که دارند می‌توانند باعث به‌هم‌ریختن معده شوند. پس بهتر است قارچ را در یک وعده مصرف کنید و برای بعد نگه ندارید. درصورتی‌که قارچ را در دمای اتاق رها کنید، ممکن است باکتری هم روی آن رشد کند.

برنج: در صورتی که در دمای اتاق سرد شده باشد، ممکن است حاوی اسپور باکتری‌هایی باشد که می‌توانند تقسیم و باعث مسمومیت غذایی شوند. گذاشتن برنج در مایکروویو نمی‌تواند این باکتری‌ها را بکشد، پس بهتر است یا برنج را فورا بخورید یا آن را در یخچال قرار دهید. در این صورت می‌توانید آن را دوباره گرم کنید.




منبع:ایران اکونومیست
برچسب ها: غذا ، سلامت ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: