کد خبر: ۲۵۷۲۸۱
۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۶
0
تأثیرات شگفت‌انگیز 6 گیاه در مبارزه با سرطانپول‌نیوز - تقریباً همه سلول‌های سرطانی رشد سریعی دارد اما درمان آن به نوع سرطان، مرحله بیماری و قسمتی از بدن که درگیر بیماری است، ارتباط دارد، برخی از انواع سرطان‌ها تنها از طریق شیمی درمانی یا دارو درمان می‌شود، در حالی که برخی از انواع آن‌ها به جراحی، پرتودرمانی، شیمی درمانی یا هر دو نیاز پیدا می‌کند.

در این زمینه محققان روی گیاهان زیادی مطالعه و تأثیر آن‌ها را روی بهبود سرطان بررسی کرده‌اند:

زنجبیل: این ادویه قدرتمند، ضد سرطان و از بین برنده تومور است و آن‌ هم به خاطر ۴ ترکیب موجود در آن از قبیل جینجرول، پارادول، شوگائول و زرومبون. مصرف زنجبیل منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه، روده بزرگ، معده، کبد، پروستات و پوست می‌شود.

گیاه دم اسبی: بنا بر مطالعات، این گیاه از تکثیر سلول‌های سرطانی پیشگیری می‌کند. مصرف این گیاه از سرطان غدد لنفاوی و سرطان خون پیشگیری می‌کند.

شیرین بیان: گلابریدین موجود در ریشه شیرین بیان، منجر به پیشگیری از ابتلا به سرطان کبد می‌شود. همچنین این ترکیب قادر به پیشگیری از سرطان‌های سینه و گوارش نیز هست.

جعفری: مطالعات نشان داده که جعفری به عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند و رادیکال‌های آزاد را نابود می‌سازد، از دیان آ در برابر آسیبی که می‌تواند به سرطان منجر شود، محافظت می‌کند و همچنین تکثیر و مهاجرت سلول‌های سرطانی در بدن را مهار می‌نماید.

شبدر: این گیاه ترکیبی قدرتمند به نام فورمونونتین دارد به فایده آن، کمک به مبارزه با سرطان سینه است. به گفته دانشمندان این ترکیب قدرتمند از گسترش سلول‌های سرطانی و همچنین حمله سرطان به سلول‌های سالم جلوگیری می‌کند.

قاصدک: توانایی قاصدک در مبارزه با سرطان به اثبات رسیده است. دانشمندان کانادایی دریافته‌اند که پس از گذشت ۴۸ ساعت از مواجهه با عصاره قاصدک، مرگ سلول‌های سرطانی آغاز می‌شود. همچنین، قاصدک حتی روی سلول‌های سرطانی که در برابر شیمی درمانی مقاوم بودند نیز تأثیرگذار بوده است. عصاره ریشه قاصدک قادر به از بین بردن سلول‌های سرطانی بدون سمیت برای سلول‌های سالم است.

منبع: آوای سلامت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: