کد خبر: ۲۶۴۶۵۸
۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۱
0
عواملی مانند افزایش سن و بی‌توجهی به تعادل رطوبت و چربی پوست بر پیری زودرس پوست، ایجاد چین و چروک و لک اثر می‌گذارند.
موثرترین نسخه‌های طبیعی برای جوانسازی پوستپول‌نیوز - برای جلوگیری از پیری زودرس پوست، ایجاد چین و چروک و لک، افراد می‌توانند با مصرف برخی مواد غذایی روند پیری پوست را به تاخیر بیندازند.

عواملی مانند افزایش سن و بی‌توجهی به تعادل رطوبت و چربی پوست بر پیری زودرس پوست، ایجاد چین و چروک و لک اثر می‌گذارند؛ البته با پیشرفت علم، انجام جراحی‌های زیبایی بر روی پوست و مصرف لوازم آرایشی خاص می‌توان روند پیری پوست را به تاخیر انداخت.

عواملی که بر روند پیری پوست اثر دارند، عبارتند از: افزایش سن، آلودگی محیطی مثل آلودگی آب و هوا، در معرض زیاد نور خورشید قرار گرفتن، استرس، مصرف غذا‌های بی‌کیفیت مانند غذا‌های ساندویچی، ناراحتی‌های کبدی و کلیوی، یبوست مزمن و استعمال مواد مخدر مانند سیگار و قلیان.

برای بررسی اینکه چه مواد غذایی می‌توانند در جوانسازی و شادابی پوست موثر باشند با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت و گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.
مواد غذایی مفید برای جوانسازی و شادابی پوست

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مواد غذایی مفید برای جوانسازی و شادابی پوست اظهار کرد: مصرف میوه‌ها، سبزیجات، جوانه‌ها و مغز‌ها مانند فندق، بادام، گردو و پسته تاثیر چشمگیری در شادابی پوست دارند.

وی درباره مناسب‌ترین روغن‌ها برای پوست بیان کرد: مصرف روغن‌های طبیعی مانند روغن زیتون و کنجد سبب جوانسازی و شادابی پوست می‌شوند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: گوجه‌فرنگی، هویج، لیمو‌ترش تازه، انگور و میوه‌های سرخ رنگ به جوانسازی، شادابی و زیبایی پوست کمک شایانی می‌کنند.

موثرترین مواد مورد نیاز پوست

عظمایی تاکید کرد: پوستمان به ترکیباتی مانند پلی‌فنول و تانن‌ها نیاز دارد؛ این آنتی‌اکسیدان‌ها مانند پلی‌فنول‌ها و آنتی‌رادیکال‌ها مانند تانن‌های نقش موثری در جلوگیری از پیری زودرس پوست دارند؛ پیری زودرس پوست بر اثر استرس، خستگی، آلودگی آب و هوا و در معرض زیاد نور خورشید قرار گرفتن ایجاد می‌شود؛ میوه‌های زرد و سرخ رنگ سرشار از پلی فنول و تانن‌ها هستند.

وی مصرف موسیلاژ و پکتین‌ها را در مرطوب نگه داشتن پوست مفید دانست و تصریح کرد: این مواد بیشتر بر لایه اپیدرم پوست اثر دارند؛ موسیلاژ و پکتین‌ها در میوه‌هایی مانند سیب و انگور یافت می‌شوند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: میوه‌های ارگانیک متعادل‌کننده جریان هستند و گردش خون را در زیر پوست افزایش می‌دهند؛ مصرف این میوه‌ها به سلول‌سازی پوست کمک می‌کند.

عظمایی انگور، گوجه‌فرنگی و مرکبات را از منابع مهم اسید‌های میوه‌ای دانست و اظهار کرد: افراد باید در فصل زمستان از خشکبر‌هایی مانند انجیر و خرما خشک شده که غنی از قند هستند، استفاده کنند؛ مصرف میوه‌های آبدار مانند طالبی و هندوانه هم در فصل تابستان مفید است.

میوه‌ها و سبزیجات مناسب برای جوانسازی و شادابی پوست

وی بیان کرد: لیموترش تازه و پوست آن حاوی ویتامین C است؛ مصرف این میوه و پوستش نقش موثری در از بین بردن چین و چروک پوست دارد؛ این ترکیب ضد لک و روشن‌کننده پوست هم هست.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: به انگور مروارید حیات می‌گویند؛ این میوه حاوی انواع ویتامین‌ها، اسید‌های میوه‌ای و آنتی‌اکسیدان‌ها است؛ مصرف انگور نقش موثری در رطوبت‌بخشی به پوست و شفافیت آن دارد.

وی تصریح کرد: هویج ضد التهاب و جوان‌کننده پوست است؛ بتاکاروتن موجود در هویج که موجب ساخت ویتامین A در کبد می‌شود، نقش محافظت‌کنندگی پوست را دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: پرتقال جزء مرکباتی است که نقش موثری در جوانسازی پوست دارد.

عظمایی کدو را نرم و مرطوب‌کننده پوست دانست و اظهار کرد: مصرف موضعی و خوراکی کدو جهت ترمیم پوستی موثر است.

وی افزود: گوجه‌فرنگی پاک و روشن کننده پوست است؛ گوجه فرنگی همچنین سوختگی را ترمیم می‌کند و جوش‌های سرسیاه را از بین می‌برد.

این محق و پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: خیار تاثیر بسزایی در رطوبت‌بخشی به پوست دارد؛ گریپ‌فروت هم پاک و ضدعفونی‌کننده پوست است؛ این میوه همچنین نقش موثری در جوانسازی پوست دارد.

عظمایی درباره خواص ژل آلوئه‌ورا تصریح کرد: این ژل تاثیر چشمگیری در جوانسازی پوست دارد؛ ژل آلوئه‌ورا همچنین جوش و چین و چروک را رفع می‌کند.

وی گفت: مصرف جوانه‌گندم، انجیر، زیتون و چهار مغز (فندق، گردو، بادام و پسته) سبب ترمیم، جوانسازی و شادابی پوست می‌شود.

مناسب‌ترین روغن‌ها برای جوانسازی پوست

عظمایی یادآور شد: مصرف روغن‌هایی مانند بابونه، گشنیز، گل بنفشه، گل‌همیشه‌بهار، گل راعی (هوفاریقون)، بادام‌شیرین و روغن شترمرغ موجب جوانسازی پوست می‌شوند؛ این روغن‌ها همچنین ضد خشکی، لک و چین و چروک پوست هم هستند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: