May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی
کد خبر: ۲۶۷۱۸۴
۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۰
0
تنها 10 درصد تولیدات ایرانی با کیفیت و قابل دفاع در بازارهای جهانی هستند این محصولات در مقایسه با تولیدات مشابه خارجی حرفی برای گفتن دارند و نگرانی از بابت واردات ندارند.
تنها 10 درصد تولیدات ایرانی با کیفیت استباران ایمانی – پول نیوز | برای بیستمین سال متوالی، عالی‌ترین مقام رسمی کشور در پیام نوروزی خود به مردم ایران، سال جدید را با یک شعار مشخص نامگذاری کرد. همانند دو سال گذشته۱ امسال هم این شعار محوریتی اقتصادی داشت: «حمایت از کالای ایرانی». این روزها حالا بازار گفت و شنودها در رابطه با حمایت از تولیدات ایرانی حسابی داغ شده است .

برخی بر طبل حمایت از کالای وطنی به هر قیمتی می کوبند و برخی دیگر بر این باورند که نمی توان از تولیدات داخلی به هر قیمتی حمایت کرد . دسته دوم که بهبود فضای کسب و کار و ایجاد فضای رقابتی را چاره نجات اقتصاد ایران و رشد تولید ناخالص داخلی می دانند بر این باورند که ممنوعیت واردات و بستن دروازه های کشور به روی کالای خارجی دردی از اقتصاد ایران دوا نمی کند.

محمد طهان پور رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی به پول نیوز می گوید : تنها 10 درصد تولیدات ایرانی با کیفیت و قابل دفاع در بازارهای جهانی هستند این محصولات در مقایسه با تولیدات مشابه خارجی حرفی برای گفتن دارند و نگرانی از بابت واردات ندارند. این محصولات نه واحدهای تولیدی نه تنها تولیدات خود را کاهش نداده اند بلکه هر روز بر محصولات خود افزوده اند.

او ادامه می دهد: به عنوان مثال در محصولی همچون آبگرمکن بوتان از کیفیت بالایی برخوردار بوده و در عین حال قیمتشان مناسب است . به همین علت محصولات خارجی در ایران حرفی برای گفتن ندارند.

طهان پور صحبت های خود را اینگونه ادامه می دهد: منطق اقتصاد حکم می کند که برخی از کالاها بعد از مدتی از بازار خارج شوند.بهترین مثال در این رابطه کبریت است . آیا منطقی است که تولید کبریت در ایران همچون گذشته ادامه پیدا کند. طبیعی است که با آمدن نسل جدید اجاق گازها و فندک ها کبریت دیگر کارایی گذشته را ندارد . اما این واحد تولیدی می توانست با بازنگری در نحوه فعالیت خود و به روز کردن تولیدات خود همچنان به فعالیت خود ادامه دهد.

حالا شاید از خود بپرسید که آیا می‌توان صنایع صاحب‌نام گذشته مثل ارج را زنده کرد ، سوالی که رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در پاسخ به آن می گوید: بله این امکان وجود دارد اما نباید فراموش کرد که صنایع به‌ویژه صنایع لوازم‌خانگی در دنیا هرروز با تحول تازه‌ای همراه است. یخچالی که بیست سال پیش در خانه‌های ایرانی مورداستفاده بود امروز در رقابت با همتایان خارجی حرفی برای گفتن ندارد. اگر قرار به راه‌اندازی برندهای گذشته است باید به اصل تحقیق و توسعه توجه کرد و مدیرانی را به کار گرفت که تجربه لازم برای اداره یک بنگاه‌ها با ریشه با شرایط تکنولوژیکی جدید را دارند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: