کد خبر: ۲۶۹۳۱۲
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۷
0
استرالیا تنها برای 20 روز ذخیره سوخت داردپول‌نیوز - با هشدار کارشناسان مبنی بر اینکه استرالیا تنها 20 روز ذخیره سوخت دارد و می‌تواند عواقب خطرناکی داشته باشددولت به سازمان‌های مرتبط با حوزه انرژی این کشور دستور داد تا موضوع امنیت انرژی در این کشور را مجدداً بازبینی کنند.

پس از هشدار کارشناسان استرالیایی نسبت به ذخایر کم سوخت این کشور در صورت قطع واردات، دولت استرالیا دستور بازبینی و امنیت سوخت این کشور را صادر کرد.

جاش فریدنبرگ، وزیر انرژی استرالیا، گفت: این اقدام، اقدام مناسبی است اما نباید به معنی مشکل در امنیت تأمین حامل‌های انرژی در این کشور تعبیر شود.

کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی از کشورها خواسته‌اند تا برای مصرف ۹۰ روز خود سوخت ذخیره کنند، اما استرالیا از سال ۲۰۱۲ تاکنون ذخایر خود را به کمتر از این میزان کاهش داده است.

در ماه ژانویه سال جاری و بر اساس داده‌های رسمی استرالیا تنها برای ۵۰ روز سوخت ذخیره داشته است، این درحالی است که ۵ سال پیش ذخایر این کشور دو برابر بود.

آمارهای نفتی استرالیا در سال ۲۰۱۸ نشان می‌دهد این کشور تنها برای ۲۳ روز بنزین، ۲۰ روز سوخت هواپیما و ۱۷ روز گازوئیل ذخیره کرده است. استرالیا ۹۰ درصد سوخت موردنیاز خود را وارد می‌کند و بخش قابل توجهی از نفت موردنیاز این کشور از خاورمیانه خریداری شده و در پالایشگاه‌های کره جنوبی، چین و سنگاپور پالایش می‌شود. فرآورده‌های پالایش‌شده سپس در قالب بنزین، سوخت هواپیما و دیزل به این کشور حمل می‌شود.

به گفته وزیر انرژی استرالیا به دلیل افت بازدهی میادین نفتی استرالیا، تولید نفت داخلی در این کشور نسبت به ۱۰ سال گذشته یک سوم کاهش یافته و از سوی دیگر ۳ پالایشگاه بزرگ از ۷ پالایشگاه استرالیا در این مدت تعطیل شده‌اند. به همین دلیل وابستگی استرالیا به واردات حامل‌های انرژی به شدت افزایش یافته است.
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: