کد خبر: ۲۷۲۵۵۱
۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲
0
پول‌نیوز - صادرات هرنوع قیر از امروز فقط با مجوز وزارت نفت انجام شده و به گفته فعالان این حوزه با اجرای این مصوبه ، از رانت و سوداگری در بازار صادراتی قیر ایران جلوگیری می شود.

مجید اعظمی، مدیرعامل شرکت صادرکننده قیر کشور با اعلام این خبر افزود: ​پس از انتشار اخباری درباره صادرات قیرهای بی کیفیت بانام ونشان تجاری قیر ایرانی، با مصوبه هیئت دولت صادرات قیر از ۲۱ خرداد امسال صرفا با مجوز وزارت نفت انجام خواهد شد. بر این اساس صادرات هرگونه قیر (به جز قیرمعدنی و قیرصادراتی از محل ورود موقت) منوط به موافقت وزارت نفت است.

وی با بیان اینکه درحال حاضر دو نوع قیر برای صادرات وجود دارد گفت : یک نوع قیر، حاصل از وکیوم باتوم (ماده اولیه تولید قیر) خریداری شده در بورس کالاست که قیر تولیدی با مجوز بورس صادرخواهد شد. نوع دوم هم قیرهای حاصل از مواد اولیه رایگانی است که وزارت نفت در اختیار شهرداری ها، سازمان نوسازی مدارس ، وزارت راه و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرارمی دهد که مازاد این نوع قیر نیز پس از تامین نیاز داخلی ، با مجوز وزارت نفت صادرخواهد شد.

اعظمی با بیان اینکه این مصوبه اخیر هیئت دولت از قاچاق قیر و صادرات محصولات بی کیفیت به نام تجاری قیر ایرانی جلوگیری می کند گفت: تا پیش از این قیرحاصل از مواد اولیه بی کیفیت عراق وارد کشور می شد و پس از بسته بندی بانام قیر ایرانی به بازارهای هدف صادر می شد که این مسئله باعث لطمه زدن به برند قیر ایرانی شده بود اما حالا با اجرای این مصوبه جلو این نوع صادرات گرفته خواهدشد.

وی ابراز امیدواری کرد با اجرای این مصوبه ، از رانت و سوداگری در بازار صادراتی قیر ایران جلوگیری شود.

بر اساس برآوردها، ایران به عنوان بزرگترین تولیدکننده قیر خاورمیانه ، سالانه حدود ۵ میلیون تن قیر تولیدمی کند که بیش از ۳ میلیون تن آن صادر می شود.
برچسب ها: صادرات ، قیر ، وزارت نفت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: