April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۷۴۵۳۳
۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۱
0
پول‌نیوز - مهناز خانوى مدیرکل اداره نظارت بر فرآورده هاى طبیعى، سنتى و مکمل هاى تغذیه اى سازمان غذا و دارو؛ با اشاره به ممنوعیت واردات داروهاى گیاهى یا طبیعى گفت: حدود ٩ ماه است که واردات هر نوع داروى طبیعى و ثبت این فرآورده‌ها در داخل کشور ممنوع شده است؛ در واقع در طول ٩ ماه اخیر فقط فرآورده‌ها و داروهاى تولید داخل در بازار عرضه شدند.

وى ادامه داد: برخى فرآورده‌های طبیعى یا داروهاى گیاهى که مجوز ورود آن‌ها هنوز به پایان نرسیده است تا زمان اتمام مجوز امکان ورود به کشور دارند و پس از اتمام تاریخ مجوز امکان ورود آن‌ها وجود ندارد.

رشد ۷ برابری تولید فرآورده‌های طبیعی در کشور

خانوى عنوان کرد: ممنوعیت ورود فرآورده‌های طبیعی یا داروهاى گیاهى بازار مناسبى را براى تولیدکنندگان ایجاد کرده است تا فرآورده هاى طبیعى یا داروهاى گیاهى ایرانى تولید و در بازار عرضه کنند.

مدیرکل اداره نظارت بر فرآورده هاى طبیعى، سنتى و مکمل هاى تغذیه اى سازمان غذا و دارو با اشاره به رشد فزاینده تولید داروهاى گیاهى در کشور گفت: در ١٠ سال گذشته فرآورده هاى تولید داخل از ١٥٠ فرآورده به بیش از ١١٠٠ فرآورده رسیده است.

کیفیت بالای دارو‌های گیاهی ایرانی

وى تصریح کرد: علاوه بر افزایش تعداد محصولات در زمینه تولید فرآورده هاى گیاهى و طبیعى شاهد تنوع در تولید بودیم همچنین تولید محصولات جدید انجام شده است و عرضه فرآورده هاى طبیعى و داروهاى گیاهى با تکنولوژى جدید به سرعت انجام مى شود.

خانوى با تاکید بر کیفیت بالاى فرآورده هاى طبیعى ایرانى اظهار کرد: کنترل و نظارت بر تولید و کیفیت فرآورده هاى طبیعى حتى بیشتر از مکمل هاى غذایى است، زیرا از نظر ما این فرآورده‌ها دارو محسوب مى شوند و از بدو تولید و تا زمانى که مجوز عرضه در بازار پیدا کند و پس از ورود فرآورده طبیعى به بازار نظارت هاى جدى و دقیقى وجود دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: