April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۷۵۱۵۹
۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۳
0
پول‌نیوز - نتایج تحقیقات جدید حاکی از آن است که تکامل اولین حیوانات زمین در بیش از ۵۰۰ میلیون سال پیش، منجر به گرم شدن کره زمین شده است

حیات حیوانی در اقیانوس‌ها در حدود ۵۲۰ تا ۵۴۰ میلیون سال پیش، تکامل یافته و همان موقع تجزیه مواد ارگانیک دریایی آغاز شد که این موضوع عاملی برای افزایش دی‌اکسیدکربن و کاهش اکسیژن در جو شده است.

این شرایط منجر به گرمایش طی ۱۰۰ میلیون سال بعد شده است، زیرا اکسیژن سطح اقیانوس‌ها و جو زمین کاهش یافته و دی‌اکسیدکربن افزایش یافته و شرایط وخیم‌تر شده است.

اگرچه محققان زمان آغاز گرمایش را می‌دانستند، اما نمی‌دانستند که عامل اصلی این گرمایش، حیوانات هستند.

در بررسی‌های جدیدی که محققان دانشگاه‌های اکستر، لیدز و دانشگاه وریج بروکسل انجام دادند، مشخص شد که دسته‌ای از حیوانات مانند (Euarthropods) از اولین حیواناتی بودند که باعث گرمایش زمین شدند.

پروفسور تیم لنتون از دانشگاه اکستر معتقد است: کرم‌های باغ، موجودات کوچک در بستر اقیانوس‌ها هم فرایندی به نام (bioturbation) را انجام می‌دهند.

تکامل این حیوانات کوچک باعث کاهش اکسیژن در اقیانوس‌ها و جو زمین شد همچنین میزان دی‌اکسیدکربن جو را به میزان قابل توجهی افزایش داد که سبب وقوع گرمایش جهانی شد.

این گرمایش ممکن است شرایط نامساعدی برای حیوانات اولیه ایجاد کرده و منجر به یکسری از انقراض‌های دسته‌جمعی شده باشد.

نتایج بررسی‌ها نشان داد که این موارد می‌تواند اطلاعات خوبی درباره گرمایش زمین بدهد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: گرمایش زمین
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: