واردکنندگان خودرو، چای‌ساز و قهوه‌ساز خریدند!
کد خبر: ۲۷۵۳۵۳
۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۲
0
بانک مرکزی سرانجام پس از کش و قوس های فراوان لیست دریافت کنندگان ارز دولتی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را در حالی منتشر کرد که لیست کالاهای وارداتی به کشور واقعاً تأسف برانگیز است.
آیا زمان حمایت از تولیدکننده داخلی فرا نرسیده است؟پول‌نیوز - شرکت‌هایی با حوزه فعالیت مشخص، از ارز  دولتی بدترین استفاده را کرده‌اند و به‌جای آن‌که کمکی به اقتصاد کشور کنند، اقدام به واردات حجم اعظمی از کالاهای مصرفی خارجی که عمدتاً در ایران مشابه دارند کرده و از این طریق ضربه دیگری بر پیکر زخمی و نحیف اقتصاد ایران وارد کرده‌اند.

در این میان، اقدام شرکت‌های واردکننده خودرو هم در نوع خود جالب توجه است، شرکت‌هایی که در دوران خوشی، گوش فلک را کر کرده بودند و خود را نماینده این برند و آن برند بین‌المللی معرفی می‌کردند، به‌جای آن‌که در این روزها فکری به حال کسب و کار خود کنند، اقدام به واردات قهوه، چای و قهوه‌ساز کرده اند و احتمالاً در بازار به فروش رسانده و سود کلانی هم از این مسیر کسب کرده اند.

این اقدام تامل برانگیز در حالی رخ می‌دهد که چه در تحریم قبلی و چه در تنگناهایی که اخیراً به دلیل افزایش قیمت ارز برای تولیدکنندگان به‌وجود آمده، تولیدکنندگان داخلی به‌ویژه شرکت های قطعه‌سازی و خودروسازی که نیروی انسانی فراوانی را به خود مشغول کرده‌اند، به‌زحمت می‌توانند ارز مورد نیاز خود را تأمین کنند و در حالی که به‌زودی با آغاز تحریم صنعت خودروسازی، دشواری‌های بیشتری را هم تجربه خواهند کرد، احتمالاً برای دریافت این کمک‌ها باید مدت طولانی در صف انتظار بمانند.

لیست منتشره از سوی بانک مرکزی و موضوع واردات کالاهای مصرفی که اتفاقاً در داخل هم تولیدات مشابه ایرانی دارند، یک‌بار دیگر ثابت کرد که صنایع داخلی تا چه حد در این آشفته‌بازار اقتصاد، مظلوم واقع می‌شوند و برخلاف تبلیغات سوئی که بعضاً برعلیه برخی از آن‌ها وجود دارد، از حداقل حمایت‌های واقعی برخوردار نیستند.

شایسته است در ایامی که تولیدکنندگان نیازمند همکاری و همدلی بیشتر نهادها و سازمان‌های اجرایی و قانون‌گذاری هستند، کمک به آن‌ها به‌ویژه خودروسازان داخلی فراموش نشود زیرا تفاوت عمده خودروسازان داخلی با شرکت‌های متخلفی که نامشان در لیست بانک مرکزی آمده این است که حداقل اگر حتی پولی هم در اختیار آن‌ها قرار گیرد، برای چرخش چرخه تولید صرف می شود و در نهایت سود آن به جیب کارگران و خانواده‌های ایرانی هم خواهد رفت.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: