May 2024 15 / چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۷۵۷۹۹
۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۷
0
واردات نفت هند از ایران کاهش یافتپول‌نیوز - بر پایه آمار کشتیرانی و صنعتی، واردات نفت هند از ایران طی ماه میلادی گذشته ۱۵.۹ درصد کاهش یافت.

آمار نشان داد هند در ژوئن ۵۹۲ هزار و ۸۰۰ بشکه در روز نفت از ایران وارد کرده که در مقایسه با ۷۰۵ هزار و ۲۰۰ بشکه در روز در ماه مه کاهش نشان می‌دهد. این منابع حاضر به افشای هویتشان نشدند.

خرید کمتر پالایشگاههای خصوصی، واردات نفت هند از ایران در ژوئن را کاهش داد. با این حال پالایشگاه‌های دولتی خریدشان را افزایش دادند. طبق آمار، پالایشگاه‌های دولتی که حدود ۶۰ درصد از پنج میلیون بشکه در روز ظرفیت پالایش هند را تشکیل می دهند، حدود ۱۰ درصد بیشتر نفت ایران را در ژوئن نسبت به ماه مه خریداری کردند.

هند که بزرگترین مشتری نفت ایران پس از چین است، در پی تهدید تحریمهای آمریکا از پالایشگاه‌های خود خواسته است در صورت عدم دریافت معافیت از تحریمها، برای یافتن منابع جایگزین آماده شوند.

پالایشگاه‌های دولتی هند در سال مالی ۲۰۱۸- ۲۰۱۷ به دلیل اختلاف بر سر حق توسعه یک میدان گازی بزرگ، خرید نفت از ایران را کاهش داده بودند. با این حال پس از این‌که ایران موافقت کرد تخفیف‌های قابل توجهی را برای حمل نفت عرضه کند، این پالایشگاه‌ها طرح‌هایی را برای افزایش واردات در سال مالی جاری از آوریل اعلام کرده بودند.

آمریکا پس از خروج از توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ با ایران اعلام کرد تحریمهای اقتصادی را مجددا اعلام خواهد کرد. البته مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد واشنگتن درخواست‌های برخی از کشورها برای معافیت از تحریم‌ها را که قرار است در نوامبر برای جلوگیری از صادرات نفت ایران به اجرا در بیایند، بررسی خواهد کرد. پامپئو گفت: کشورهای متعددی نزد آمریکا آمده و خواستار معافیت از تحریم‌های نفتی ایران شدند. ما این موضوع را بررسی خواهیم کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: