کد خبر: ۲۷۷۶۴۲
۰۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶
0
صنایع ریلاینس پس از 6 سال توقف، دوباره واردات نفت از ایران را در سال 2016 از سرگرفت اما این شرکت دیروز دوباره اعلام کرد که از ماه نوامبر دیگر از ایران نفت نمی‌خرد.
پول‌نیوز -  این شرکت که روزانه 1.4 میلیون بشکه در روز در پالایشگاهش نفت پالایش می کند، اعلام کرد واردات نفت از ایران را از ماه نوامبر در صورت آعمال تحریم های آمریکا متوقف خواهد کرد.

همچنین این شرکت اعلام کرد این توقف اختلالی در عرضه‌اش ایجاد نمی‌کند زیرا واردات نفت ایران اکنون بخش اندکی از کل واردات این شرکت را تشکیل می‌دهد.

به گفته منابع آگاه، واردات نفت ریلاینس از ایران در سال 2017 پس از آغاز واردات از ایران در آوریل 2016 با افزایش 67 هزار بشکه‌ای مواجه شده و به 67 هزار بشکه در روز رسیده است. این شرکت در ژانویه تا آوریل 2018 روزانه 96 هزار بشکه نفت از ایران خریده است.

به گفته منابع تجاری، این شرکت حدود 8 میلیون بشکه نفت خام آمریکا را به دنبال تهدید برای اعمال مجدد تحریم‌ها رزرو کرده است.

وی سریکانس، معاون مدیر ارشد مالی این شرکت گفت: «محموله‌های ما از ایران آنقدر کاهش یافته که بخشی کوچکی از کل وارداتمان را تشکیل می‌دهد. و در نوامبر، تفکر ما تبعیت از تحریم‌هاست.»

صنایع ریلاینس در آوریل 2016 پس از 6 سال، واردات نفت از ایران را آغاز کرد. این شرکت در بالاترین میزان سالانه 5 میلیون تن نفت از ایران می خرید.

به گزارش فارس، روز گذشته رویترز به نقل از منابع آگاه نوشت: پس از اینکه برخی از ارائه دهندگان بیمه کشتی هندی از بیمه محموله‌های نفتی ایران به علت عدم مواجهه با تحریم‌های آمریکا سر باز زدند، ایران خودش  محموله‌های نفتی را بیمه می‌کند.

نگرانی از دست دادن پوشش بیمه از سوی شرکت هندوستان پترولیوم سبب شده بود تا این شرکت تصمیم بگیرد خرید محموله‌های نفتی از ایران را از اوایل جولای متوقف کند.
منبع: فارس
برچسب ها: صادرات نفت ، هند ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: