May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۷۹۸۱۰
۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۷
0
با سقوط ارز روپیه، برای اولین بار در ۷ ماه گذشته واردات طلای هند افزایش یافت.
واردات طلای هند افزایش یافتپول‌نیوز - با سقوط ارز روپیه، برای اولین بار در ۷ ماه گذشته، واردات طلای هند افزایش یافت؛ این درحالی صورت می‌گیرد که تاجران طلا با استفاده از  افت قیمت‌های طلا و افزایش تقاضا در آستانه برگزاری نمایشگاه جواهرات هند، ذخایر خود را تجدید می‌کنند.

طبق داده‌های اعلام شده توسط مشاور فلزات گرانبها، جی‌اف‌ام‌اس، خرید طلای هند در ماه جولای با ۴۴.۲ درصد رشد نسبت به سال گذشته به ۷۵ تن رسیده است.

این رشد خرید می‌تواند باعث شود قیمت‌های جهانی که این هفته به پایین‌ترین نرخ ۱۸ ماهه خود رسیده‌اند، بالاتر بروند.
هرچند رشد واردات طلا توسط دومین خریدار بزرگ این فلز قیمتی در جهان، می‌تواند باعث بیشتر شدن کسری تجاری هند شده و باعث تسریع روند تضعیف ارز این کشور شود.

روز دوشنبه نرخ برابری روپیه با دلار به پایین‌ترین رکورد تاریخ خود رسید و از ۷۰ هم فراتر رفت.

کامرون الکساندر، تحلیل‌گر جی‌اف‌ام‌اس، به رویترز گفت: افزایش اخیر ذخایر طلای هند به علت پایین آمدن قیمت‌ها پیش از نمایشگاه جواهرات و پیش‌بینی افت نرخ برابری روپیه تا ۷۱ و بالاتر از آن، بوده است.

در نمایشگاه بین‌المللی جواهرات هند، که هفته گذشته در مرکز نمایشگاه‌های بمبئی افتتاح شد، ۱۳۰۰ تاجر، جواهرات خود را به نمایش گذاشتند و ۴۰ هزار بازدیدکننده از ۸۰ کشور جهان از آن دیدن کردند.

طبق داده‌های انجمن جهانی طلا که در اوایل این ماه منتشر شد، تقاضای طلا در هند، پس از افت ۶ درصدی در دوره ژانویه تا جون، در نیمه دوم ۲۰۱۸، بهبود خواهد یافت.

انتظار می‌رود در ماه آگوست واردات طلا، به علت نزدیک شدن به فصل فستیوال‌های هندی و به اوج رسیدن تقاضا، قدرتمند باقی بماند.
منبع: مهر
برچسب ها: واردات طلا ، هند ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: