May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۸۲۳۱۸
۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴
0
هنگام سرماخوردگی این عمل بی فایده را انجام ندهیدپول‌نیوز - فین کردن ممنوع نیست. در بلندمدت نه تنها مشکلی را حل نمی کند، بلکه حتی ممکن است مشکل هم ایجاد کند. این کار می تواند موقتا شما را از شر نشانه های سرماخوردگی رهایی بخشد؛ اما چاره ی کار نیست. اطمینان حاصل کنید که این عمل به درستی انجام شود. هر دو سوراخ بینی را همزمان خالی نکنید. روی آنها زیاد از حد فشار ایجاد نکنید.

همه ی ما با دستمال های کثیف سرماخوردگی آشنایی داریم. از اینکه مقاله را با این تصویر ذهنی بد آغاز می کنیم، صمیمانه عذر می خواهیم؛ اما همه ی ما از آنها متنفریم. طی مطالعه ای مشخص شده است که به اصطلاح «فین‌ کردن» اصلا فکر خوبی نیست.

این کار باعث پارگی رگ ها و ایجاد فشار بالا روی آنها می شود. این عمل همچنین باکتری ها را به سینوستان بازمی گرداند و شما را در معرض عفونت های بیشتر قرار می دهد.

مخاط تنها عاملی نیست که باعث می شود حس کنید بینی تان پر است، به ویژه وقتی تنها هوا را با فشار بیرون می دهید. این حس یعنی رگ های خونی درون بینی شما ورم کرده اند. درست است که وقتی بیمار هستید، مخاط بیشتری تولید می کنید، ولی نه آنقدرها که دائما دستمال به دست به این طرف و آن طرف بروید. حتی اگر گهگاهی مقداری از این مخاط را به بیرون بریزید، بدنتان آن را تولید می کند. مقاومت بیهوده است.

مشکل اصلی، ویروس های سرما خوردگی هستند. مخاط تنها قسمتی کوچک از مشکل است و تلاش برای خارج کردن مخاط از بینی بیشتر از اینکه حلال مسأله باشد دردسر ساز است.

چاره چیست؟

فین کردن ممنوع نیست. در بلندمدت نه تنها مشکلی را حل نمی کند، بلکه حتی ممکن است مشکل هم ایجاد کند. این کار می تواند موقتا شما را از شر نشانه های سرماخوردگی رهایی بخشد؛ اما چاره ی کار نیست. اطمینان حاصل کنید که این عمل به درستی انجام شود. هر دو سوراخ بینی را همزمان خالی نکنید. روی آنها زیاد از حد فشار ایجاد نکنید.

در مواردی نادر و مستند علاقه ی بیش از حد به فین ‌کردن باعث صدمه به حدقه ی چشم بیمار شده است. دقت کنید که با انجام این عمل به روشی آرام و مطمئن که در بالا نیز توضیح داده شد، حداقل با بینی خود در صلح باشید.
منبع: تابناک
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: