May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۸۶۲۰۰
۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۵
0
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و فرانسه: بسیاری از بانک‌ها حتی زمانی که برجام امضا شده بود هم حساب‌های ایرانی را می‌بستند و این موضوع تازگی ندارد.
بسته شدن حسابهای ایرانی در فرانسه موضوع تازه ای نیست
پول‌نیوز - رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و فرانسه گفت: حداقل دو سال است که بانک‌های فرانسوی حساب‌های متعلق به ایرانی‌ها را شناسایی و آن را می‌بستند، بنابراین این موضوع تازه‌ای نیست که بزرگ‌نمایی شده است.

مهدی میرعمادی اظهار کرد: بانک‌های فرانسه مدت‌ها قبل از صحبت‌های تحریم‌ها، حساب‌های ایرانیان را می‌بستند که البته بستگی به بانک دارد. بسیاری از بانک‌ها حتی زمانی که برجام امضا شده بود هم حساب‌های ایرانی را می‌بستند و این موضوع تازگی ندارد.

وی افزود: حال اگر یک بانک، حسابی را بسته است، نباید بزرگ‌نمایی شود. همه بانک‌های بزرگ اگر شناسایی کنند که حسابی متعلق به ایرانی است، آن حساب را می‌بندند. اما از بانک‌های کوچک اطلاعاتی در دسترس نیست.

میرعمادی با تاکید بر این که بستن‌ حساب‌های بانکی ربطی به تحریم‌های جدید ندارد، گفت: بستن حساب ایرانیان  از دوره تحریم‌های قبلی آمریکا شروع شده است.

به گفته رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و فرانسه، تا چهارم نوامبر انتقال پول امکان پذیر است. اما از آن تاریخ به بعد به دلیل این که بانک مرکزی هم جزو تحریم‌هاست، قاعدتا انتقال پول سخت خواهد شد؛ لذا باید صبر کرد تا بسته‌ای که اروپا برای توافق با ایران در نظر گرفته و هنوز هم رسمی نشده اجرایی شود، آن زمان انتقال پول امکان‌پذیر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه توافقی که قرار است با اروپا شود و همچنین تصویبFATF ، بسیار کمک‌کننده بود، اظهار کرد: بسته پیشنهادی اروپا که وارد شود، احتمالاً انتقال پول برای تجار شروع خواهد شد. البته سه - چهار ماه زمان می‌برد تا تمام ضوابط و کارها انجام شود. از جمله این که طرف ایرانی، خارجی و بانک‌هایی که قصد کار با دو طرف را دارند، مشخص شوند.

میرعمادی گفت: شرکت‌هایی که می‌توانند با ایران فعالیت تجاری داشته باشند جزئی از تحریم‌های آمریکا نیستند یا اگر هستند، خودشان پذیرفته‌اند که با ایران فعالیت داشته باشند و می‌توانند معاملات تجاری و انتقال پول‌ انجام دهند.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و فرانسه در رابطه با میزان تجارت این دو کشور گفت: آمارهایی که در گمرک برای سال جاری ثبت شده‌اند ملاک نیستند، چرا که رایزنی‌های واردات قبلا صورت گرفته و شش - هفت ماه زمان برده تا وارد شده و به گمرک رسیده‌اند؛ لذا باید صبر کرد و آمار تجاری بین دو کشور طی ساله‌ای ۱۳۹۷ - ۱۳۹۸ را دید.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: