کد خبر: ۲۸۷۴۰۵
۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۳
0
پول‌نیوز - با امضای قرارداد نگهداشت و افزایش توان تولید میدان‎های نفتی سیوند، اسفند و دنا، ظرف ۲۰ ماه آینده، تولید نفت حداقل ۱۶ هزار بشکه در روز افزایش می‎یابد.

مراسم رسمی امضای قرارداد خدمات مهندسی، خرید کالا، حفاری، تکمیل، راه‎اندازی و تامین مالی چاه‎های میدان‌های سیوند، اسفند و دنا در منطقه سیری شرکت نفت فلات قاره ایران، امروز (چهارشنبه، ۲۵ مهر ماه) برگزار و این قرارداد بین عبدالحمید اسفندیارپور، معاون مدیرعامل این شرکت و رهام قاسمی، مدیرعامل پتروایران امضا شد.

این قرارداد که در هشت بسته کاری تعریف شده است، به شکل EPD و با اعتباری  حدود ۱۰۵ میلیون یورو اجرا می‎شود که هدف اصلی از اجرای آن، حفاری، تعمیر و تکمیل ۱۳ حلقه چاه در این سه میدان مشتمل بر حفاری چهار حلقه چاه جدید، حفاری مجدد ۶ حلقه چاه و تعمیر سه حلقه چاه خواهد بود.

بر اساس اعلام شرکت نفت فلات قاره ایران، این پروژه به‌طور کامل با توان کارشناسان و متخصصان ایرانی اجرا و دستگاه‎های حفاری ایرانی  استفاده می‌شود که با به‎کارگیری هر دستگاه،‌ حدود ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار خواهند شد.

بر اساس این گزارش، در مسیر نگهداشت و افزایش تولید میدان‌های نفتی کشورمان، ۳۴ بسته کاری برای اجرا در سه شرکت تولیدی ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، نفت فلات قاره ایران و نفت مناطق مرکزی ایران طراحی شده که در این میان، نخستین قرارداد به منظور نگهداشت و افزایش توان تولید میدان‌های نفتی منطقه عملیاتی سیری شرکت نفت فلات قاره ایران امضا شده است.

روز گذشته، علی کاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه کنگره نفت و نیرو اعلام کرد که نخستین قرارداد طرح نگهداشت و افزایش توان تولید میدان‌های نفتی برای میدان‎هایی از منطقه سیری امضا شده است که امروز (۲۵ مهر ماه) این قرارداد به طور رسمی به امضای طرفین رسید.

میدان نفتی سیوند (سیری C) در فاصله ۳۴ کیلومتری غرب جزیره سیری به طرف شمال غربی آن واقع در خلیج فارس است و حدود ۱۰۰ کیلومتر بالای خط مرزی قرار دارد. میدان اسفند (سیری E) نیز در جنوبی‎ترین نقطه ایرانی خلیج فارس در ۱۸ کیلومتری جنوب شرقی جزیره سیری بالای خط مرزی واقع شده و فاصله آن تا ساحل ایران حدود ۹۰ کیلومتر است.
منبع: مهر
برچسب ها: میدان نفتی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: