May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۸۸۹۰۷
۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۷
0
 پول‌نیوز - کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.

 «عاطفه کهنسال» گفت: میوه‌های انرژی‌زا مثل موز، میوه‌های گرم‌تر مثل انبه، میوه‌های دارای ویتامین C مانند مرکبات و سیب و خشکبارهایی مانند خرما برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه می‌شود.

پیشنهاد این کارشناس تغذیه برای افراد سرد مزاج، استفاده از دوغ و ماست همراه با نعناع و کاکوتی برای جلوگیری از درد مفاصل است.

او خاطرنشان کرد: مناسب است افراد سرد مزاج در این فصل از غذاهایی مانند دانه‌های حبوبات، کنجد، خرما و عسل بیشتر استفاده کنند.

کهنسال گفت: مصرف ترشی در فصل پاییز در افرادی که حساسیت دارند و مستعد سرماخوردگی و آنفلوانزا هستند به تشدید علایم آن‌ها کمک می‌کند.

او استفاده از سبزی‌ها را بهترین راه مبارزه با آلرژی بیان کرد و ادامه داد: جعفری، کلم پیچ، کلم برکلی و موادی که شامل کورستین مانند سیر و پیاز هستند یکی از سلاح‌های مبارزه با آلرژی هستند و بهتر است از آن‌ها در بیشتر غذاها استفاده شود.

این کارشناس تغذیه با بیان این‌که کلم بروکلی می‌تواند سینوس‌ها را تا حدودی بهبود بخشد و از آلرژی بکاهد، توصیه کرد که روزانه مقداری از این ماده در حالت خام یا بخارپز استفاده شود.
منبع: ایسنا
برچسب ها: تغذیه ، آلرژی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: