کد خبر: ۲۹۰۴۸۴
۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۰
0
اروپا در تلاش است لوگزامبورک را برای پذیرش میزبانی کانال مالی ایران و اروپا در تقابل با تحریم‌ها آمریکا، قانع کند.
تلاش اروپا برای معرفی لوگزامبورک به عنوان میزبان کانال مالی ایران و اروپاپول‌نیوز - منابع دیپلماتیک در اروپا گفته‌اند اتحادیه اروپا به دنبال ابتکار عملی است تا تجارت با ایران را در تقابل با تحریم‌های جدید آمریکا، حفظ کند.

اصلی‌ترین قدرت‌های اروپا شامل انگلیس، فرانسه و آلمان به دنبال فشار بر لوگزامبورک هستند تا میزبانی کانال مالی ایران و اروپا را بپذیرد.

بعد از آنکه اتریش میزبانی کانال مالی ایران و اروپا را رد کرد، اکنون سه کشور اصلی اروپا قصد دارند لوگزامبورک را به عنوان میزبان «ساز و کار ویژه» برای روابط تجاری میان ایران و اروپا معرفی کنند.

«وِرا یورووا» کمیسیونر امور قضایی اتحادیه اروپا در پارلمان این اتحادیه در «استراسبورگ» ضمن اشاره به آمریکا گفته بود، اروپایی‌ها این را نمی‌پذیرند که یک قدرت خارجی که حتی می‌تواند نزدیک‌ترین دوست و متحد آنان باشد، درباره حق مشروع تجاری آنان با دیگر کشورها، تصمیم‌گیری کند.

روز گذشته (چهارشنبه) «پیتر گوشل‌باوئر» سخنگوی وزارت خارجه اتریش درباره امکان میزبانی این کشور برای ساز و کار ویژه (SPV) گفت که در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد. پیشتر، پایگاه آمریکایی «بلومبرگ» گزارش داده بود که کشورهای عضو اتحادیه اروپا اتریش را بهترین گزینه برای میزبانی کانال ویژه‌ای می‌دانند.

اتحادیه اروپا از چند ماه پیش اعلام کرده برای مقابله با تحریم‌های آمریکا علیه ایران، قصد دارد با ایجاد یک کانال ویژه پرداخت مالی، امکان ادامه همکاری اقتصادی با ایران را فراهم کند. در حالی که قرار بود این کانال پیش از اجرایی شدن دور دوم تحریم‌های آمریکا در روز ۱۴ آبان اجرایی شود، اتحادیه اروپا با بهانه‌های مختلف اجرایی شدن آن را تاکنون به تعویق انداخته‌ است.
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: