پول‌نیوز - شرکت ملی نفت ایران درباره خبر خبرگزاری رویترز و ادعای دادستانی شيلی درباره آلودگی در این کشور توضیحاتی ارائه کرد.

در پي انتشار خبر خبرگزاري رويترز در خصوص «ادعاي دادستاني شيلي درباره علت آلودگي در اين كشور و ارتباط آن با نفت صادراتي ايران» ضمن تكذيب اين موضوع به آگاهی می رساند:

«نفت ايران به مشتريان مختلف آسيايي، اروپايي و آمريكاي جنوبي، صادر می‌شود و سابقه اين صادرات براي همه كشورها مشخص و قابل استناد است. هرساله بازرسان از سازمان‌های استاندارد جهاني براي نظارت بر فرايند آزمايش، بارگيري و صادرات نفت ايران در كشور حضور می‌یابند، به‌دقت همه مسائل را مدنظر قرار می‌دهند و اقدام به صدور گواهینامه‌های لازم براي صادرات نفت می‌کنند.

پايانه هاي صادراتي ايران داراي به‌روزترین آزمایشگاه‌ها و دستگاه‌های بررسي و اندازه‌گیری كيفيت و ميزان نفت هستند و نفت صادراتي همواره در ساعت‌های مختلف روز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

فرايند بارگيري نفت به‌صورت كامل از سوي دو طرف (فروشنده و خريدار) رصد می‌شود و كارشناسان طرفين در كنار كارشناس نفت‌کش استيجاري همه موارد را به‌دقت مورد بررسی قرار می‌دهند تا ميزان و كيفيت نفت بر اساس مذاكرات و توافق انجام‌شده صورت گيرد و در صورت مغايرت، عمليات بارگيري انجام نمی‌شود. همچنين لازم است ذكر شود ايران سالانه حدود يك ميليارد بشكه نفت به كشورهاي مختلف صادر مي كند و تا كنون موردي مشابه آنچه كه در شيلي ادعا شده از سوي هيچ كشوري مطرح نشده است.

ضمن آنكه شركت پالايشگر ايناپ شيلي نيز در بيانيه اي ادعاي دادستاني اين كشور را رد كرده است و به موارد ذکرشده اشاره دارد. البته هنوز دادستاني شيلي اتهامي عليه ايران مطرح نكرده و صرفاً در حال بررسي احتمالات است.

پيش‌تر نيز پالايشگر دولتي ايناپ شيلي در ماه اوت به دليل نشت گاز در زمان تخليه محموله از سوي دادستاني محکوم‌شده بود و كليه فعالیت‌های اين پالايشگاه به‌طور كامل متوقف شد.

خبرگزاري رويترز از زمان مطرح شدن موضوع تحريم نفتي ايران، گزارش‌هایی را به‌منظور ايجاد تنش در بازار نفت دنيا عليه ايران منتشر كرده است. اين خبرگزاري پيش از اين، هفته گذشته اقدام به انتشار خبر خروج شركت روسنفت روسيه از ايران كرده بود و مدعي شد كه اين شركت قراردادهاي خود با ايران را ترك كرده است؛ اين در حالي بود كه بر اساس توضيح شركت ملي نفت ايران، هيچ قراردادي بين ايران و شركت روسي منعقد نشده بود. البته تمركز رويترز صرفاً به مسئله نفت ايران محدود نمی‌شود و ساير زیرساخت‌های اقتصادي و صنعتي كشور را نيز هدف قرارداده است.»
برچسب ها: شرکت ملی نفت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: