April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۹۶۹۸۷
۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۷
0
واردات نفت هند از ایران در ماه دسامبر در مقایسه با ماه نوامبر ۹.۴ درصد افزایش یافت.
افزایش 9.4 درصدی واردات نفت هند از ایرانپول‌نیوز - واردات نفت هند از ایران 41 درصد در سال جاری سقوط کرد و به فقط 300 هزار بشکه در روز در ماه دسامبر رسید یعنی در حدود همان مقداری که هند اجازه دارد تحت معافیت اعطا شده توسط آمریکا از ایران نفت بخرد .

در مقایسه با ماه نوامبر، واردات نفت هند از ایران 9.4 درصد در دسامبر افزایش یافت و دلیل آن هم تاخیر برخی محموله ها بر اثر کمبود نفت کش در ماه نوامبر بود .

واردات نفت هند از ایران در ماه نوامبر به پایین‌ترین حد در یک سال گذشته رسید و 41 درصد نسبت به اکتبر به دلیل تحریم های آمریکا علیه بخش نفت تهران، کاهش یافت‌. ایران همچنین به رتبه ششم بزرگترین عرضه کنندگان نفت هند سقوط کرد و سهم بازار خود را در مقابل اعضای دیگر اوپک مثل عربستان، عراق و امارات از دست داد .

در نوامبر، ماه اجرایی شدن تحریم‌های آمریکا، میانگین واردات نفت هند از ایران 276 هزار بشکه در روز بود، چون هند به خاطر عدم اطمینان از دریافت معافیت آمریکا خرید نفت از ایران را کاهش داده بود .

هند به همراه 7 مشتری دیگر نفت ایران مثل چین، معافیت دریافت کردند و اجازه داشتند نفت خام ایران را به مقدار محدود تا اوایل ماه مه 2019 وارد کنند. مقدار نفتی که هند اجازه دارد وارد کند، حدود 300 هزار بشکه در روز است .

در نوامبر، ایران در رتبه ششم عرضه کنندگان نفت هند قرار گرفت. عراق و عربستان در رتبه‌های اول و دوم بودند. در حالی که امارات که در ماه اکتبر ششم بود به مقام سوم رسید و ونزوئلا را یک رتبه تا چهارم پایین آورد. نیجریه در جایگاه پنجم قرار داشت و ایران از رتبه چهارم ماه اکتبر به ششم در نوامبر سقوط کرد .

طبق اطلاعات ردیابی نفتکش ها، ایران در دسامبر هم ششمین عرضه کننده نفت به هند بود. در دسامبر 2017 ، ایران در رتبه سوم در این رده قرار داشت . در دسامبر 2018، سهم بازار ایران در واردات نفت هند به 2.6 درصد از 11.7 درصد دسامبر 2017 سقوط کرد .
منبع: تسنیم
برچسب ها: واردات نفت ، هند ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: