April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۹۸۵۷۲
۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۳
0
امروزه تنها با افزودن یک قطعه سخت‌افزاری (شیار کارتخوان) و نصب نرم‌افزار مربوطه، تلفن‌هاي‌ همراه هوشمند می‌توانند به عنوان کارتخوان مورد استفاده قرار گیرند.
با تلفن همراه
پول‌نیوز - موبايل‌ها كم كم همه زندگي ما مي‌شوند. اگر تا امروز براي پرداخت هزينه‌ها نياز به حضور فيزيكي دستگاه‌ها پوز بود، اين نياز هم كم كم رو به انقراض است. تكنولوژي‌ باز هم خبرهاي تازه‌اي براي جوامع دارد. كارت‌خوان‌هاي شخصي و جيبي دستاورد تازه اين روزهاي دنياي فناوري است كه مدتي است  پاي آن به كشور ايران هم باز شده است. امروزه تنها با افزودن یک قطعه سخت‌افزاری (شیار کارتخوان) و نصب نرم‌افزار مربوطه، تلفن‌هاي‌ همراه هوشمند می‌توانند به عنوان کارتخوان مورد استفاده قرار گیرند و يكي از اولين بانك‌هايي كه اين امكان را براي مشتريان خود فراهم آورده، "بانك سرمايه" است.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، اين بانك با شعار کارتخوان موبایلی؛ محصول پیشرو بانک سرمایه در حوزه پرداخت الکترونیک محصولي تازه را تحت عنوان «کارتخوان موبایلی» (MPOS) به منظور ایجاد سهولتی قابل توجه در پرداخت‌های الکترونیک و گسترش کسب و کارهای سیار ارائه كرده است.

قابلیت حمل و نقل ساده کارتخوان موبایلی، باعث مي‌شود كه كم كم همه افراد بتوانند به راحتي به شبكه شتاب سيار متصل شوند، از پيك موتوري گرفته تا دستفروشان و صاحبان كسب و كارهاي سيار.

همچنین از طریق کارتخوان موبایلی امکان مدیریت تراکنش ها به صورت آنلاین هم فراهم شده و تراكنش‌هاي حساب متصل به يك حساب به راحتي و به شكل آنلاين رويت خواهند شد.

يكي ديگر از ويژگي‌هاي اين تكنولوژي تازه، احترام به طبيعت و محيط زيست است. اگر شما هم موبايل خود را تبديل به يك كارتخوان سيار كنيد رسيد تراكنش‌هاي بانكي از طريق سامانه‌ MPOS به دست شما خواهد رسيد و چاپ كاغذ از گردونه حساب‌ها حذف خواهد شد. البته براي كساني كه دل‌شان با اين رسيد الكترونيكي تنها آرام نمي‌گيرد امكان ارسال پيامك هم فراهم شده است.

فراموش نكنيد كه با توجه به ماهیت این محصول و وابستگی آن به موبایل و امکانات و مزایایی که موبایل برای کاربر دارد، مالکیت دستگاه برای شخص پذیرنده است و سطح امنيت آن تفاوتي با يك دستگاه پوز معمولي ندارد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: