April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۹۹۶۳۳
۲۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳
0
 پول‌نیوز - یک نفتکش سعودی در حال پیمودن اقیانوس آتلانتیک به مقصد ونزوئلا برای تحویل یا دریافت یک محموله است که اتفاق نادری بین دو کشور عضو اوپک محسوب می‌شود.

 اطلاعات رهگیری " اس اند پی گلوبال پلاتس" نشان می‌دهد نفتکش عبقیق که متعلق به شرکت نفتکش دولتی بحری است، ۲۰ ژانویه بندر یانبو در دریای سرخ را ترک کرده و پس از توقف به مدت یک روز در یکی از بنادر اسپانیا در ۳۰ ژانویه، به سوی ونزوئلا رهسپار شده است.

این کشتی مقصد خود را پایانه نفتی خوزه ونزوئلا اعلام کرده و انتظار می‌رود ۱۱ فوریه به مقصدش برسد که تقریباً بیش از دو هفته پس از اعلام تحریم‌های آمریکا علیه شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا خواهد بود.

مقامات شرکت بحری ، وزارت نفت عربستان سعودی و شرکت PDVSA در این باره اظهارنظر نکرده‌اند.

نفتکش‌های شرکت بحری از سوی شرکت آرامکوی سعودی برای حمل نفت و محصولات نفتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طبق اطلاعات پلاتس، در دو سال اخیر، هیچ نفتکش سعودی به ونزوئلا سفر نکرده است.

بر اساس گزارش پلاتس، این نفتکش ممکن است حامل نفت سبک یا میعانات عربستان برای خوزه باشد. ونزوئلا معمولاً نفت فوق سنگین خود را با نفت سبک‌تر یا نفتا ترکیب می‌کند تا گرید قابل صادرات را تولید کند اما واردات ۱۲۰ هزار بشکه در روز مواد رقیق کننده از آمریکا با وضع تحریم‌ها علیه شرکت PDVSA، متوقف شده است و صادرات میعانات عربستان می‌تواند این شکاف را پر کند.

همچنین ممکن است عبقیق به دنبال بارگیری یک محموله نفت از ونزوئلا برای صادرات به منطقه دیگری باشد.

برخی از منابع بازار گفته‌اند این نفتکش ممکن است به پایانه خوزه می‌رود تا نفت ونزوئلا را بارگیری کرده و به پالایشگاه‌های آسیایی تحویل دهد.

شرکت " ریلاینس اینداستریز" هند پیش از این از نفتکش‌های بحری برای حمل نفت ونزوئلا به پالایشگاه‌های خود در غرب هند استفاده کرده است. این شرکت هندی یکی از خریداران مهم نفت ونزوئلا است و انتظار می‌رود وارداتش از این کشور با تحریم‌های آمریکا و توقف واردات پالایشگاه‌های آمریکایی، افزایش پیدا کند.

احتمال سوم این است که مقصد نفتکش از سوی خدمه‌اش به اشتباه وارد شده است.
منبع: ایسنا
برچسب ها: عربستان ، نفت کش ، ونزوئلا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: