May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۱۰۲۸
۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۱
0
پول‌نیوز -  معاون وزیر نیرو با اشاره به اینکه تجدیدپذیرها ارزان‌ترین روش تأمین انرژی در ایران و حتی دنیا هستند، گفت:‌ این روزها مجلس یکی از بی‌سابقه ترین حمایت‌ها را از توسعه انرژی‌‌ تجدیدپذیر داشته است.

سیدمحمد صادق‌زاده در مراسم تجلیل از فعالان حوزه انرژی تجدیدپذیر که به همت شرکت نیرونویان قشم انجام شده است با تأکید براینکه قاطعانه اعلام می‌کنیم که مجلس یکی از بی‌سابقه‌ترین حمایت‌ها را از توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر داشته است، گفت:‌ تجدیدپذیرها ارزان‌ترین روش تأمین اجتماعی در دنیا و حتی ایران هستند.

وی با اشاره به اینکه حتی در آلمان که کشوری پیشرو در توسعه تجدیدپذیرها است، از حیث زمان و هزینه‌های انجام شده برای توسعه قابل قیاس با ایران نیست، گفت: اصلاح الگوی انرژی که تبدیل به قانون شده است توانسته تأثیرات بسیار زیادی را در توسعه تجدیدپذیرها داشته باشد. به گونه‌ای که تنها یک ماده آن منشأ تمام تغییرات در انرژی تجدیدپذیر بوده است.

به گفته وی، براساس ماده ۶۱ قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی دولت مؤظف شده تا از تمام تولیدکنندگان غیردولتی انرژی تجدیدپذیر را به صورت بلندمدت خریداری کند.

صادق‌زاده افزود: خرید بلندمدت برق انرژی‌های تجدیدپذیر باعث شده که در آیین‌نامه اجرایی عدد ۲۰ سال تضمین قید شود که همین مسئله باعث شده تا دغدغه تولیدکنندگان کاهش یابد.

وی گفت: استفاده از عوارض برق برای تأمین سرمایه تجدیدپذیرها استفاده می‌شود پس این یک منبع مطمئن و منطقی برای توسعه تجدیدپذیرها است که همین مسئله تأثیرات بسیار زیادی را در توسعه این صنعت برجا گذاشته است.

معاون وزیر نیرو با اشاره به اینکه قبل از سخنرانی بنده نمایندگان مجلس نیز بر این موضوع تأکید کردند که انرژی‌های تجدیدپذیر یک کالای لوکس نیست، گفت: انرژی تجدیدپذیر اقتصادی‌ترین روش تأمین انرژی در دنیا به حساب می‌آید چرا که امروزه هزینه‌های تجدیدپذیرها در کشور به ۴ یا ۵ سنت کاهش یافته که باید این مسئله مورد توجه قرار گیرد.

وی توضیح داد: در شرایط کنونی سخت تحریم‌ها که امکان صادرات نفت محدود شده لازم است تا از آمادگی شرکت‌های متعدد فعال در حوزه تجدیدپذیر استفاده کنیم.

صادق‌زاده افزود: در حال حاضر شرکت‌های تجدیدپذیر تقاضا دارند که در ازای تولید برق تجدیدپذیر و دریافت پول نقد نفت و فرآورده‌های نفتی را دریافت کنند که این مسئله علاوه بر فراهم کردن زیرساخت‌ها می‌تواند مشکلات را برطرف کند.
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: