گفت‌وگوی پول نيوز با نماينده وزير صنعت در اتاق اصناف ايران
کد خبر: ۳۰۱۱۹۴
۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۲
0
در حال حاضر به‌طور رسمی، بيش از 100 واردکننده مجوز واردات گوشت با ارز 4200 تومانی دارند و در نهايت باز هم مردم مجبورند گوشت با كيفيت را با نرخ هر كيلو 120 هزار تومان بخرند.
پول‌نیوز - گوشت قرمز از مرز 100 هزار تومان عبور كرد تا كم كم خريد چند كيلو گوشت هم براي خيلي‌ها تبديل به يك رويا شود. در حالي كه بارها و بارها اعلام شده كه واردات گوشت با ارز دولتي انجام مي‌شود تا امكان استفاده از آن براي همه اقشار جامعه فراهم شده باشد، قيمت گوشت هم پا به پاي دلار در ركورد زدن پيش رفته است. سناريوي سال 90 و 91 دوباره تكرار شده شده است و مردم براي خريد گوشت‌هاي ارزان‌تر، دولتي يا يخ زده در صف‌ها به شكل تلخي مي‌ايستند.

معماي گراني گوشت

بررسي‌ها نشان مي‌دهد يكي از بزرگ‌ترين مشكلاتي كه بازار گوشت قرمز با آن مواجه است شبكه توزيع آن است. برای توزیع این کالاي اساسي، شبکه‌ای در میان چند نفر شکل گرفته است كه مي‌توان گفت به نوعي كل بازار را دست گرفته‌اند. در حال حاضر به‌طور رسمی، نزدیک به 100 واردکننده مجوز واردات گوشت با ارز 4200 تومانی دارند و در نهايت مردم مجبورند گوشت با كيفيت را با نرخ هر كيلو 120 هزار تومان بخرند.

ابراهيم درستي نايب رييس اتاق اصناف تهران و نماينده وزير صنعت در اتاق اصناف ايران به پول نيوز مي‌گويد: در شرايط جنگ اقتصادي قرار داريم. از طرفي فراموش نكنيم كه خريد بيش از اندازه بازار را ملتهب‌تر مي‌كند. مردم تا حس مي‌كنند جنسي گران شده يا قرار است گران شود براي خريد آن صف مي‌كشند.

او درباره وضعيت كالاهاي اساسي و كمبود آن‌ها در بازار شب عيد توضيح مي‌دهد: اصلا اينطور نيست كه براي تامين كالا در بازار شب عيد مشكلي وجود داشته باشد به خصوص در بخش كالاهاي اساسي در بازار جنس فراوان است اگرچه قيمت‌ها گران شده است اما شك نكنيد دولت سبد خانوار را خالي نخواهد گذاشت.

درستي درباره روند صعودي قيمت‌ها كه از كنترل دستگاه‌هاي نظارتي خارج شده است، گفت: بدون شك قيمت‌هاي كنوني منصفانه نيست و بايد كنترل شود. بازرسان اتاق اصناف و اتحاديه‌ها در صورت گزارش گراني حتما اقدام خواهند كرد. مردم بايد در اين زمينه با دستگاه‌هاي نظارتي همكاري كنند.

او همچنين درباره علت افزايش قيمت‌ها در اين مقطع زماني مي‌گويد: سال قبل با سرمازدگي دست و پنجه نرم كرديم و بسياري از نهاده‌هاي توليد دامداران و كشاورزان از بين رفته است. در كنار اين ما با تحريم‌هاي ظالمانه و تازه آمريكا هم دست و پنجه نرم مي‌كنيم كه اين موضوع بازار دام ما را با مشكل مواجه كرده است. قاچاقچي‌ها هم از اين شرايط سو استفاده كرده و ناگهان قاچاق در حوزه دام زياد شده است تا جايي كه مافيايي براي خارج كردن گوشت از كشور تشكيل شده است.

نماينده وزير صنعت توضيح مي‌دهد: دشمن براي بهم زدن شاكله اقتصادي كشور برنامه دارد. مسئولان و مردم بايد دست به دست هم بدهند تا اين بحران پشت سر گذاشته شود. مردم نبايد نااميد شوند. از اين گذر تاريخي‌ها هم عبور خواهيم كرد مثل بقيه گذرها كه با موفقيت پشت سر گذاشتيم

او مي‌افزايد: من به عنوان نماينده وزير صنعت در اتاق اصناف ايران مي‌گويم وزارت جهات و وزارت صمت براي نظارت بر واردات گوشت به توافق رسيدند و از اين به بعد بايد نظارت‌ها روي توزيع انجام شود. شبكه توزيع هم بايد اصلاح شود و واحدهاي صنفي تحت نظر اتحاديه بايد به اندازه كافي گوشت قرمز براي فروش داشته باشند
برچسب ها: اتاق اصناف ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: