May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۴۹۱۳
۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۳
0
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی گفت: حدود ۲۰ درصد از زمین‌های زراعی کشور بیمه هستند. ۳.۵ میلیون هکتار از اراضی زراعی کشور بیمه هستند
پول‌نیوز - ابراهیم حسن نژاد افزود: از مجموع یک میلیون و ۱۲۰ هزار هکتار زمین‌های زراعی آسیب دیده از سیل فقط ۱۸۰ هزار هکتار تحت پوشش بیمه هستند.

وی گفت : در کشور ۳.۵ میلیون هکتار از اراضی زراعی تحت پوشش بیمه هستند.

3.5 میلیون هکتار از اراضی زراعی کشور بیمه هستند

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی افزود: ۳۵ هزار هکتار از باغات و ۶ هزار کلونی زنبور عسل در مناطق سیل زده تحت پوشش بیمه قرار دارند.

حسن‌نژاد گفت: همه واحدهای پرورش طیور در مناطق سیل زده تحت پوشش بیمه اجباری هستند و خسارات آنها جبران می‌شود.

وی با بیان اینکه مجموع خسارت‌های سیل در بخش کشاورزی حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان که ۳۰ درصد آن مربوط به تاسیسات است افزود: از این رقم فقط ۷۵۰ میلیارد تومان بیمه شده است.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی گفت: با توجه به اینکه در سال‌های گذشته تعداد بسیاری از کشاورزان دچار خسارت از خشکسالی شدند و امسال نیز سیل خسارت زیادی به کشاورزان وارد کرد حوادث طبیعی در کشور بسیار گسترده،​ سیستمی و شدید است و دولت باید از کشاورزان حمایت بیمه‌ای کند.

حسن نژاد افزود: با توجه به اینکه به طور میانگین بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان سالانه به بخش کشاورزی کشور خسارت وارد می‌شود، نمی‌توان با حق بیمه پایین تعهدات بالا انجام داد.

وی گفت: میزان یارانه های دولت برای حق بیمه بخش کشاورزی به افزایش تعهد صندوق بیمه کشاورزان و کاهش حق بیمه‌ها کمک می‌کند.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با بیان اینکه سالانه ۱۰۵ هزار تعرفه برای انواع بیمه به کشاورزان اعلام می‌کنیم، افزود: کشاورزان تعهدهای پایین را خریداری می‌کنند.

حسن نژاد گفت: تعهدات صندوق بیمه کشاورزی برای هر هکتار مزرعه آبی دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان در بیمه پایه و با حق بیمه ۱۴ هزار تومان است و بخش زیادی از این حق بیمه را دولت پرداخت می‌کند.

وی افزود: به دلیل خسارت های بسیار در بخش کشاورزی از محل بیمه کشاورزی درآمدی به دست نمی‌آید.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی گفت: ۷۵ درصد حق بیمه ها در بخش کشاورزی را دولت پرداخت می کند اما پرداخت های دولت با تاخیر سه چهار ماهه روبرو است.

حسن نژاد افزود: نباید از صندوق های کشاورزی که دولت از آنها حمایت می‌کند، انتظار داشته باشیم همه خسارت‌ها را جبران کنند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: