May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۵۶۴۷
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۷
0
پول‌نیوز -  صادرکنندگان می‌توانند ارز حاصل از صادرات را در قالب «آگهی» در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و واردکنندگان متقاضی ارز نیز می‌توانند با آن‌ها مذاکره و معامله کنند.

به گزارش بانک مرکزی، در راستای تسهیل در فرایند واردات در مقابل صادرات غیر (واگذاری پروانه صادارتی)، ارتباط مستقیم بین واردکنندگان و صادرکنندگان در سامانه نیما و در بستر ارتباطی سامانه جامع تجارت برقرار شده است.

بر این اساس، صادرکنندگان می‌توانند ارز‌های حاصل از صادرات خود را در قالب «آگهی» در سامانه جامع تجارت به ثبت رسانده و واردکنندگانی که متقاضی استفاده از این ارز‌ها هستند، با صادرکنندگان وارد مذاکره و معامله شوند.

رفع تعهد بازگشت ارز حاصل از صادرات برای صادرکنندگان، منوط به طی کردن کامل فرآیند و ثبت اطلاعات پروانه صادراتی در بانک عامل توسط واردکننده خواهد بود و ثبت آگهی به خودی خود موجب رفع تعهد نمی‌شود.

انتشار اسامی دریافت کنندگان ارز دولتی به صورت اکسل

گفتنی است پس از اعتراض به نحوه اطلاع رسانی دریافت کنندگان ارز دولتی توسط بانک مرکزی، اطلاعیه دیگری منتشر شد مبنی بر اینکه به منظور ایجاد امکان جستجو برای ناظران محترم و همچنین ایجاد قابلیت استناد به آمار منتشر شده، علاوه بر فایل pdf، اطلاعات ارز‌های تامین شده (اعم از دولتی و نیمایی) در قالب فایل اکسل نیز منتشر می‌شود.

بانک مرکزی در این اطلاعیه تاکید کرده است: در خصوص مصارف ارز‌های تامین شده، ذکر این نکته لازم است که عملیات تخصیص و تامین ارز در بانک مرکزی بر اساس ثبت‌سفارش و اولویت اعلامی آن از طرف وزارت صمت صورت می‌گیرد؛ لذا اعلام نوع مصرف در قالب اطلاعات کالا‌های ثبت‌سفارش امکان‌پذیر است که متولی آن وزارت صمت است.

امید است وزارت صمت مطابق دستور رییس‌جمهور محترم، اطلاعات مورد اشاره را برای ایجاد شفافیت لازم در اختیار عموم قرار دهد.
برچسب ها: ارز نیمایی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: