April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۶۴۵۴
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۹
0
پول‌نیوز - مطالعات محققان بیمارستانی در تورنتو نشان می‌دهد، پروتئین سویا می تواند کلسترول بد خون را به میزان موثری کاهش دهد.

در حالی که سازمان غذا و داروی آمریکا در نظر داشت سویا را از فهرست موادغذایی مفید برای قلب حذف کند، محققان بیمارستان سنت مایکل در تورنتو با استفاده از یک متا آنالیز متشکل از 46 آزمایش، مواد غذایی موجود در سویا را بررسی کردند.

کاهش کلسترول با پروتئین سویا

برخی آزمایش‌ها تاثیر پروتئین بر کلسترول LDL یعنی همان کلسترول بد را مورد ارزیابی قرار دادند. زمانی که مقدار این کلسترول زیاد می‌شود، در رگ‌های خونی رسوب می‌کند. برخی آزمایش‌ها نیز مقدار کلسترول کلی را ارزیابی کردند.

نتیجه مطالعات نشان می‌دهد پروتئین سویا کلسترول LDL را به میزان 3 تا 4 درصد در بزرگسالان کاهش می دهد، این میزان کوچک ولی بسیار موثر و قابل توجه است.

محققان بر این باورند که پروتئین سویا باید در فهرست غذاهای سالم برای قلب قرار گیرد، زیرا تاثیر قابل توجهی بر کاهش کلسترول دارد.

کاهش کلسترول یکی از مهمترین روش‌های جلوگیری از سخت شدن رگ های خونی است. از طرفی کاهش کلسترول از تشکیل پلاک‌های خون در رگ ها و انسداد آن جلوگیری می‌کند و در کنار افزایش فشار خون؛ یک روش موثر برای سلامت سیستم قلب و عروق است.


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: