کد خبر: ۳۰۶۸۳۹
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۸
0
مذاکرات تجاری چین و آمریکا درحالی بدون نتیجه پایان یافت که مذاکره‌کنندگان آمریکا درخواست نخست‌وزیر چین برای تغییرات قانونی در پیش‌نویس توافقنامه را رد کردند.
پول‌نیوز - طبق آن‌چه که ۲ منبع آگاه خبر داده‌اند، مقامات چینی در این مذاکرات با درخواست اصلاح اساسی آن‌چه قبلاً توافق شده بود، باعث به وجود آمدن عقب‌گردی بزرگ در روند توافقات شدند.

مذاکرات تجاری چین و آمریکا درحالی بدون نتیجه پایان یافت

پس از اینکه مذاکرات هیچ نشانه‌ای از پیشرفت از خود نشان نداد، رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، به نماینده تجاری آمریکا، رابرت لایتایزر، فرمان داد پروسه افزایش تعرفه‌های واردات تمام کالاهای باقیمانده چینی، که قبلاً تعرفه آنها افزایش نیافته بود، آغاز شود.

رابرت لایتایزر در بیانیه‌ای گفت: این فرمان ترامپ ۳۰۰ میلیارد دلار دیگر از کالاهای چینی را تحت تأثیر تعرفه‌های تنبیهی آمریکا قرار خواهد داد.

لایتایزر گفت: هنوز تصمیم نهایی در مورد این تعرفه‌های جدید، که به وضع دنبال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر ۲۰۰ میلیارد دلار از کالاهای چینی در روز جمعه، در دستور کار قرار گرفته‌اند، اتخاذ نشده است.

نخست‌وزیر چین، لیو هی، به رسانه‌های چینی گفت که دو طرف توافق کرده‌اند مذاکرات خود را ادامه دهند. او گفت که هنوز بر سر مسائل اساسی اختلاف وجود دارد.

علی‌رغم افزایش تعرفه‌ها، ترامپ هم در توئیت‌های خود از سازنده بودن مذاکرات خبر داد.

وزیر کشاورزی آمریکا، سونی پردو، هم گفت که رئیس‌جمهور ترامپ از او خواسته است برنامه‌ای برای کمک به کشاورزان آمریکایی، جهت جبران تأثیرات منفی شدید اختلافات تجاری با چین، ارائه کند.

این برنامه کمک مالی، دومین برنامه کمک به کشاورزان آمریکایی در این رابطه خواهد بود. سال گذشته ۱۲ میلیارد دلار برای جبران ضررهای ناشی از جنگ تجاری به کشاورزان پرداخت شد.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: