April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۷۲۷۲
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۱
0
شاخص کل قيمت توليدكننده محصولات مرغداری‌های صنعتی كشور در زمستان سال ١٣٩٧ به عدد ٥٣٦,٢٤ رسيد که ١٣.٩٦ درصد نسبت به فصل قبل و ٧٩.٣٨ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل افزايش داشته است.
پول‌نیوز - شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور زمستان ١٣٩٧ (١٠٠=١٣٩٠) از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

شاخص کل قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در زمستان سال ١٣٩٧ به عدد ٥٣٦,٢٤ رسید که ١٣.٩٦ درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) افزایش و ٧٩.٣٨ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، افزایش داشته است.

گروه مرغ با افزایش ٢٥,٠٣ درصد و گروه تخم مرغ با کاهش ١٦.٠٧ درصدی، افزایش ١٣.٩٦ درصدی شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زده­اند. همچنین گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با ١١٤.٥٧ و ١٠.٦٥ درصد افزایش، موجب افزایش ٧٩.٣٨ درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل شده­اند. درصد تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به زمستان ١٣٩٧ نسبت به چهار فصل منتهی به زمستان ١٣٩٦، معادل ٥٠.٢٣ درصد (تورم سالانه) بوده است.

*شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در زمستان ١٣٩٧ نشان می­دهد که استان های کشور نسبت به فصل قبل با افزایش و کاهش روبه رو بوده و بیشترین میزان افزایش به ترتیب مربوط به استان های خراسان شمالی و ایلام با ٤٤,٢٥ و ٤٣.٦٧ درصد می باشد. همچنین تمام استان های کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته­ اند، به طوری که استان گیلان با ٢١١.٤١ درصد افزایش، بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فصل مشابه سال قبل تجربه کرده است.

*شاخص گروه­های اصلی

مرغ


     در زمستان ١٣٩٧ شاخص گروه مرغ به ٦٥٧,٣٧ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٢٥.٠٣ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ١١٤.٥٧ درصد افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٢٤.٦٤، ٣٢.٩٦ و ١٠.٠٨ درصد نسبت به فصل قبل افزایش داشته­اند. همچنین پولت و مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ١٠٥.٥٦ ،٨٦.٤٨ و ٢٢٧.٨٤ درصد افزایش نسبت به فصل مشابه سال قبل داشته اند.

تخم مرغ

در زمستان ١٣٩٧ شاخص گروه تخم مرغ به ٢٩٩,٢٥ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ١٦.٠٧ درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ١٠.٦٥ درصد افزایش یافته است. در این گروه تخم مرغ نطفه­ دار و تخم مرغ خوراکی به ترتیب ١٢.٩٩ و ١٩.٠٣ درصد نسبت به فصل قبل کاهش نشان می دهد. همچنین اقلام مذکور نسب به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ١٩.١٣، ٣.١٠ درصد افزایش داشته است.

سایر

این گروه شامل کود است، در زمستان ١٣٩٧ شاخص کود به ١٠٨٩,٥٠ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ١٣.٤٩ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٢١.٥٧ درصد افزایش یافته است.

قیمت تولید مرغداری‌ها 79.38 درصد افزایش یافت
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: