May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۸۷۲۷
۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵
0
آمارهای اولیه وزارت دارایی ژاپن نشان داد واردات نفت توکیو از ایران در ماه آوریل به روزانه 169 هزار و 100 بشکه رسیده است.
پول‌نیوز - آمارهای اولیه وزارت دارایی ژاپن نشان داد واردات نفت توکیو از ایران در ماه آوریل به روزانه 169 هزار و 100 بشکه رسیده که نسبت به ماه پیش از آن 42 درصد کمتر است.   

خرید 170 هزار بشکه نفت ایران از سوی ژاپن در ماه آوریل

این کاهش یک ماه پس از افزایش خرید نفت از ایران در ماه مارس به میزان 292 هزار و 209 بشکه در روز اتفاق افتاد. افزایش ماه مارس به علت ازسرگیری واردات نفت از ایران در ماه فوریه بود که توکیو 76 هزار و 57 بشکه نفت در روز از تهران خرید؛ این خرید نخستین واردات نفت از تهران طی 4 ماه بود.

ژاپن خرید نفت از ایران را به علت تحریم‌های آمریکا متوقف کرد. پالایشگاه‌های ژاپنی در ماه آوریل، پس از تشدید تنش‌های میان واشنگتن و تهران و لغو معافیت‌ها، خرید نفت از ایران را به حالت تعلیق درآوردند.

ژاپن با جمعیت 127 میلیون نفر، سومین اقتصاد بزرگ و بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام  در جهان است. همچنین بزرگ‌ترین واردکننده گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) پیش از چین و کره جنوبی است. این کشور، در عین حال، سومین واردکننده زغال‌سنگ در جهان پیش از هند و چین است.

اقدام ترامپ در لغو معافیت‌های نفتی خریداران نفت ایران، بسیاری از واردکنندگان نفت را گرفتار کرد چراکه بیشتر آنها انتظار داشتند تا برای جبران بشکه‌های کم شده از بازار به علت توافق کاهش تولید اوپک، این معافیت‌ها تمدید شوند.

سرگردانی ژاپن به این دلیل است که این کشور هیچ نفت و گازی برای تولید ندارد؛ بر اساس جدیدترین بررسی اداره اطلاعات انرژی آمریکا در مورد بخش انرژی ژاپن، توکیو بیش از 80 درصد نفت و گاز خود را از خارج وارد می‌کند. این کشور منابع انرژی محدودی دارد و در حال حاضر، تنها کمتر از 10 درصد کل مصرف داخلی انرژیش را در تولید می‌کند.

شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن گفته است ژاپن به همکاری با آمریکا ادامه خواهد داد و همچنین یک نقش سازنده برای کاهش تنش‌های میان ایران و آمریکا بازی خواهد کرد و امید دارد به زودی واردات نفت از ایران را از سر بگیرد.
منبع: فارس
برچسب ها: خرید نفت ، ژاپن
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: