May 2024 13 / دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۱۰۴۰۹
۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۵
0
خاصیت شناخته شده 7 ماده غذایی برای تقویت روحیهپول‌نیوز - «تو چیزی هستی که می خوری«. علم تغذیه می گوید این فقط یک جمله نیست. غذایی که شما می خورید، تاثیر قوی روی روحیه شما می گذارد. همانطور که انتخاب های غذایی ناسالم به همراه کمبود ویتامین ها یا مواد معدنی، شما را افسرده می کند، عکس این قضیه هم وجود دارد.

وقتی شما غذاهای سالم می خورید، مغزتان مواد شیمیایی از قبیل سروتونین، استیل کولین، نوراپی نفرین، و دوپامین آزاد می کند که باعث ایجاد احساس شادی می شوند، افسردگی را کاهش و انرژی را افزایش می دهند:

گردو: مغزها و دانه ها٬ به خصوص گردوسرشار از اسيد آلفا لينولنيک هستند. کسانی که از این گردو در غذای خود استفاده می کنند٬ کمتر دچار افسردگی می شوند. علت این است که وقتی که مقدار اسيد آلفا لينولنيک خون کم می شود٬ التهاب در بدن افزایش پيدا می کند و این موضوع با بروز افسردگی در ارتباط است.

قهوه: کافئين این خاصيت را دارد که در عرض ۳۰ دقيقه٬ نقل و انتقالات دوپامين و سروتونين رو افزایش می دهد. اما مانند هر ماده غذایی دیگر٬ نباید در مصرف کافئين و قهوه زیاده روی نمود.

تربچه: تربچه از طریق تحریک ترشح دوپامين و نوراپینفرین٬ به بهبود خلق و خو کمک می کند.

ماست و کفير: محصولات لبنی به دليل وجود باکتریهای مفيد در آنها و با افزایش تعداد باکتریهای مفيد موجود در بدن٬ هم به سلامتی روده ها کمک می کنند و هم استرس را کاهش می دهند. به خصوص محصولات پروبيوتيک٬ مثل ماست پروبيوتيک٬ در بهبود خلق و خو نقش دارند.

شکلات: سرشار از ترکيبات شيميایی مثل پلیفنول ها است که باعث احساس آرامش می شوند.

زردآلو: این ميوه٬ مملو از ویتامين ب 12 است و دریافت کافی این ویتامين٬ مانع افسردگی می شود. علاوه بر این٬ زردآلو حاوی ترکيبات آنتی اکسيدان بتاکاروتن٬ لوتئين و زئازانتين است که همگی با بهبود خلق و خو در ارتباط هستند.

کلم بروکلی: وقتی به پاستا، برنج یا سالاد افزوده می‌شود، تاثیر معجزه ‌آسایی در ایجاد شادی دارد. كلم بروكلی سرشار از ویتامین‌های گروه ب است كه به كاهش ترس، اضطراب، نگرانی و استرس و حتی افسردگی كمك می ‌كنند. فیبر موجود در این سبزی نیز برای مقابله با یبوست و سندرم روده تحریك ‌پذیر مفید است. این سندرم بر اثر استرس بلندمدت به وجود می‌ آید.

منبع: آوای سلامت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: