May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۱۱۲۲۲
۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۵
0
تاکنون ۹۴۵میلیارد و ۳۹۳ میلیون و ۶۹۳هزار و ۸۱۵ ریال به بیمه گذاران پرداخت شده است، این در حالی است که مبلغ خسارت توسط شرکت‌ها بیش از یک هزار و ۹۴۲میلیارد ریال برآورد شده است.
­پول‌نیوز - آخرین وضعیت پرداخت خسارت‌های مربوط به سیل روز‌های پایانی سال ۹۷ و اوایل فروردین ۹۸ استان‌های کشور در جلسه‌ای با حضور رییس کل بیمه مرکزی و مدیران عامل شرکت‌های بیمه مرتبط بررسی شد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، در این جلسه که معاونین نظارت و اتکایی و مدیرکل نظارت بر بیمه‌های غیر زندگی بیمه مرکزی نیز حضور داشتند، اعلام شد که تا تاریخ ۱۰تیر ماه تعداد ۹۲هزار و ۳۳۳ فقره خسارت به ۲۲شرکت بیمه گر در حادثه سیل اعلام شده که از این تعداد ۶۹هزار و ۵۵۰ مورد کارشناسی و ارزیابی شده است.

90 درصد از خسارت‌های سیل به منازل مسکونی پرداخت شد

براساس این گزارش تاکنون ۹۴۵میلیارد و ۳۹۳ میلیون و ۶۹۳هزار و ۸۱۵ ریال به بیمه گذاران پرداخت شده است، این در حالی است که مبلغ خسارت توسط شرکت‌ها بیش از یک هزار و ۹۴۲میلیارد ریال برآورد شده است.

در این جلسه اعلام شد که ۵۲ درصد خسارت‌ها از نظر تعداد به شرکت بیمه تجارت نو، ۱۹درصد شرکت بیمه میهن، ۱۴درصد کوثر، ۶درصد آرمان و ۹درصد به سایر شرکت‌ها تعلق دارد. غلامرضا سلیمانی امیری رییس کل بیمه مرکزی با تاکید بر این نکته که با گذشت بیش از سه ماه از وقوع سیل قاعدتا باید موضوع سیل از نظر شرکت‌های بیمه خاتمه یافته تلقی شود، گفت: مطابق با گزارش‌ها باید در پرداخت خسارت‌ها به مردم سرعت بیشتری داشته باشیم.

وی اضافه کرد: باتوجه به گستردگی حادثه، خدمت رسانی باید به طور ویژه و سریع صورت پذیرد تا در کوتاهترین زمان ممکن رسما بحث تمامی پرداخت‌ها به اتمام برسد. رییس شورای عالی بیمه با ابراز خرسندی از پرداخت بیش از ۹۰ درصدی خسارت‌های ناشی از سیل به واحد‌های مسکونی دارای بیمه نامه آتش سوزی، ابراز امیدواری کرد که الباقی خسارت‌ها که عمدتا در سایر رشته‌ها مانند مهندسی و مسئولیت بوده نیز با سرعت بیشتری پرداخت شود چرا که پرداخت خسارت‌ها وظیفه‌ای است که بر عهده ما گذاشته شده است.

رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه سخنان خود تصریح کرد که در بحث فعالیت ارزیابان خسارت در خصوص حادثه‌های بزرگی مانند سیل اخیر باید نظارت بیشتری صورت گیرد تا خسارت بیمه گذاران، واقعی ارزیابی شود.

سلیمانی در پایان با اظهار امیدواری نسبت به پرداخت صددرصدی خسارت‌های وارد شده به مالکان واحد‌های مسکونی در روز‌های آتی، گفت: شرکت‌های بیمه موظفند که خسارت‌های اعلامی مرتبط با رشته‌های مهندسی و مسئولیت را پس از ارزیابی‌های فنی و با رعایت موازین قانونی پرداخت کنند.

در این جلسه مدیران عامل و نماینده‌های شرکت‌های بیمه ایران، آرمان، آسیا، تجارت نو، دانا، پارسیان، معلم و کوثر گزارش آخرین وضعیت پرداخت خسارت‌ها به بیمه گذاران خود را تشریح کردند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: