May 2024 15 / چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۱۴۸۵۳
۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۲
0

پول‌نیوز - در سال های اخیر محققان توجه زیادی به لبنیات کرده اند. از جمله مهم ترین توجهات آن ها می توان به تحقیقات مشترک دانشمندان در دانشگاه های هاروارد و تافتز اشاره کرد که در این تحقیق رابطه بین لبنیات پرچرب و خطر بیماری قلبی و دیابت بررسی شده است.

در تحقیقی با شرکت 3 هزار نفر مشخص شد که کسانی که چربی لبنیات را به رژیم روزانه خود اضافه کردند، خطر ابتلا به دیابت پایین تری داشتند.

دلایلی که ثابت می کند لبنیات برای بدن مفید است
فرضیه برای توجیه یافته ها این است که کسانی که از خوردن لبنیات صرف نظر کردند یا کمتر لبنیات مصرف می کردند باید با خوردن غذاهای تصفیه شده بیشتر و کربوهیدرات های دارای فیبر کمتر، کمبود های بدن خود را جبران کنند که این امر خطر دیابت را افزایش می دهد.

در تحقیق دیگری که با مشارکت 20 هزار نفر طی چند دهه انجام شد، دانشمندان رابطه بین مصرف چربی لبنیات و بیماری قلبی را بررسی کردند.

در این تحقیق هیچ افزایشی در خطر ابتلا به بیماری قلبی در بین کسانی که چربی لبنیات مصرف می کردند دیده نشد. هر چند وقتی که کالری حاصل از چربی های گیاهی یا غلات کامل جایگزین کالری حاصل از چربی لبنیات شد خطر بیماری قلبی کمتر شد؛ وقتی چربی های غیر اشباع جایگزین چربی لبنیات شد خطر بیماری قلبی 24 درصد کاهش یافت و وقتی غلات کامل جایگزین شد، 28 درصد کاهش بیماری های قلبی مشاهده شد.

از سوی دیگر وقتی چربی های اشباع مانند چربی گوشت قرمز جایگزین چربی لبنیات شد، خطر بیماری قلبی، 6 درصد افزایش یافت.

در مطالعه دیگری که با استفاده از 9 تحقیق انجام شد، نقش مصرف کره به عنوان یکی از منابع چربی های اشباع روی بیماری قلبی، دیابت و دیگر علل مرگ و میر بررسی شد.

در این تحقیق مشخص شد؛ با آنکه چربی های گیاهی سالم ترند اما مصرف مقدار کمی کره به بدن آسیبی نمی رساند.

اکنون شما با نتایج این تحقیقات چه باید بکنید؟

بهترین کار رعایت تعادل است. با آنکه پخت و پز با روغن هایی مثل روغن زیتون سالم تر است شما می توانید یک تکه کره روی خوراک غلات کامل خود بریزید یا یک تکه پنیر روی نان تهیه شده از غلات کامل بمالید؛ شاید بهتر از همه یک وعده ماست پرچرب و یک فنجان از انواع توت باشد.


منبع: سلامت نیوز

برچسب ها: لبنیات ، سلامت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: