یک اقتصاددان در گفتگو با پول نیوز؛
کد خبر: ۳۱۸۴۸۰
۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۵
0
تفکیک وزارتخانه به هیچ وجه توجیه اقتصادی ندارد و تفکیک این وزارتخانه افزایش بار مالی دولت را درپی خواهد داشت.

پول‌نیوز - تشکیل یک وزارتخانه جدید گسست و ناهماهنگی بین حوزه های تولید داخل و بازگانی خارجی ایجاد خواهد کرد.

 

دکتر مهدی حنطه تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار پول نیوز، ضمن مخالفت با تشکیل "وزارت تجارت و خدمات بازرگانی" گفت: تفکیک این دو وزارتخانه ساختارها و مناسبات اداری را دوچندان می کند و در عمل نه تنها بهره‌وری را بیشتر نخواهد کرد بلکه بسیار پایین‌تر از این هم خواهد آمد.

 

تشکیل وزارتخانه بازرگانی توجیه اقتصادی ندارد

 

این اقتصاددان در مخالفت با نظر موافقان تشکیل "وزارت تجارت و خدمات بازرگانی"  مبنی بر این که درحال حاضر وزارت صنعت از چابکی و سرعت عمل لازم برخوردار نیست گفت: یکی از نقاط ضعف در دولت کنونی نبود معاونان قوی در وزارتخانه صنعت و نیز وزارتخانه های دیگر است و این که چابکی و سرعت را باید در حوزه عملکرد دید.

 

وی اظهار کرد: در وضعیت کنونی برای برون رفت از مشکلاتی که در حوزه بازرگانی وجود دارد، توجه دولت در هماهنگی بین تولیدات داخلی و واردات است.

 

حنطه ادامه داد: تفکیک وزارتخانه به هیچ وجه توجیه اقتصادی ندارد و تفکیک این وزارتخانه افزایش بار مالی دولت را درپی خواهد داشت.

 

به گزارش پول نیوز، اوایل ماه جاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۳۲ رای موافق، ۷۸ رای مخالف و ۸ رای ممتنع با کلیات طرح تشکیل "وزارت تجارت و خدمات بازرگانی" موافقت کردند.

 

بر مبنای ماده واحده این طرح؛ از تاریخ تصویب این قانون، احکام مربوط به ادغام 2 وزارتخانه «بازرگانی» و «صنایع و معادن» در قانون تشکیل دو وزارتخانه «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «صنعت، معدن و تجارت» مصوب هشتم تیر ۱۳۹۰ لغو و وزارت بازرگانی تشکیل می شود.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: