کد خبر: ۳۱۹۰۷۸
۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳
0
انتظار می رود تجارت انرژی هند با آمریکا در سال مالی جاری بیش از 42 درصد افزایش یابد و به 10 میلیارد دلار برسد.

پول نیوز -  انتظار می رود تجارت انرژی هند با آمریکا در سال مالی جاری بیش از 42 درصد افزایش یابد و به 10 میلیارد دلار برسد. سومین مصرف کننده بزرگ نفت در دنیا منابع غیر اوپک انرژی خود را گسترش می‌دهد تا خطر عرضه نفت از سوی غرب آسیا را پایین بیاورد.

دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند در اجلاس سالانه همکاری استراتژیک آمریکا و هند گفت:« در 2018 و 2019 واردات نفت خام، گاز طبیعی مایع و زغال سنگ هند 7.2 میلیارد دلار بود. در سال مالی جاری، این رقم احتمالاً تا 10 میلیارد دلار افزایش می یابد. افزایش بی ثباتی های ژئوپلیتیکی، بالا رفتن تولید نفت آمریکا و اشتهای هند برای انرژی باعث ایجاد نیاز و فرصت برای بالا بردن روابط دو جانبه انرژی بین دو کشور شده است».

آمریکا در 2016 یک قرارداد همکاری استراتژیک انرژی با هند امضا کرد که طبق آن هر دو کشور متعهد شدند از بخش انرژی یکدیگر حمایت کنند و بازاری بزرگ برای گاز طبیعی مایع باشند. تقویت روابط انرژی با آمریکا بخشی از طرح دهلی نو برای کاهش وابستگی آن به اعضای اوپک در غرب آسیا است که 65 درصد واردات نفت هند را تشکیل می دهند.

بی ثباتی بازار نفت به خاطر حمله به قلب صنعت نفت عربستان که ناگهان نیمی از ظرفیت عرضه نفت دنیا را از بین برد و باعث افزایش قیمت نفت شد، به موقع بودن این استراتژی هند را نشان داد چون این کشور 82 درصد نیاز نفت خود را وارد می کند.

شرکت گاز دولتی «گیل» هند اولین شرکتی بود که با امضای یک قرارداد 20 ساله برای واردات گاز شیل با کشتی، راه را برای ورود انرژی آمریکا در 2013 باز کرد. قبل از آن هیچ نهادی به آمریکا به عنوان یک منبع انرژی نگاه نمی کرد. امروز این شرکت قراردادی برای واردات 5.8 میلیون تن گاز طبیعی مایع از آمریکا دارد. اولین کشتی تحت این قرارداد در 2017 به هند رسید.

منبع: تسنیم
برچسب ها: هند ، واردات ، نفت ، گاز ، انرژی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: