May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۱۲۴۹
۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳
0
پول نیوز -غلامعلی‌پور با تاکید بر اینکه لازم است عاملین با مقررات و قوانین بازار سرمایه و پروتکل‌های گزارشگری خریداران آشنا باشند، افزود: ضرورت اضافه کردن نهاد مالی در زمینه تامین مالی جمعی به این دلیل است که نقش مشورتی و نظارتی دارد. از سوی دیگر لازم بود بین نهاد مالی دارای مجوز از بازار سرمایه و عامل، مفادی از قراردادها به منظور مشخص کردن روابط حقوقی بین این دو و ... شکل بگیرد.

کدام طرح‌ها در اولویت تامین مالی کرادفاندینگ هستند؟/// منتشر نشود

به گزارش پول نیوز، معاون پذیرش و بازارپژوهی فرابورس ایران درباره فعالیت‌های فرابورس در زمینه نوآوری آمار و ارقامی ارائه کرد و گفت: صاحبان ایده و پتنت می‌توانند ایده خود را از طریق فهرست عرضه دارایی فکری در سایت فرابورس معرفی کرده و در معرض عرضه قرار دهند که در حال حاضر بیش از ۳۵۰ اختراع، طرح صنعتی و یا علامت تجاری در این فهرست قرار دارد.

رضا غلامعلی‌پور با بیان اینکه برای آنکه صاحبان صنایع نیز بتوانند درخواست‌ها و نیاز‌های فناورانه خود را در تابلو دارایی فکری مطرح کنند، فرابورس با یکی از مجموعه‌های دانش‌بنیان وارد مذاکره شده است، افزود: از سوی دیگر فرابورس در زمینه صندوق‌ها همچنان فعال است و تا کنون شش صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه از درگاه فرابورس پذیره‌نویسی و یک صندوق خصوصی نیز موفق به دریافت موافقت اصولی شده است.

به گفته غلامعلی‌پور، فرابورس با تشکیل کمیته بلاک‌چین، مطالعات خود را روی این حوزه آغاز کرده و در زمینه سندباکس نیز اقدامات اولیه را انجام داده است.

او در ادامه در مورد دلایل راه‌اندازی کارگروه ارزیابی تامین مالی جمعی اظهار کرد: پس از تصویب دستورالعمل کرادفاندینگ به این نتیجه رسیدیم که لازم است همانند هیات پذیرش که پروسه پذیرش شرکت‌ها در بورس و فرابورس را انجام می‌دهد در زمینه تامین مالی جمعی نیز برای راهبری و نظارت بر مقررات دستورالعمل کرادفاندینگ، همچنین پذیرش و اعطای موافقت اصولی و مجوز فعالیت به عاملین تامین مالی جمعی هیئتی تشکیل دهیم که کارگروه ارزیابی تامین مالی جمعی نام گرفت.

معاون پذیرش و بازارپژوهی فرابورس ایران با اشاره به اینکه در کارگروه ارزیابی کرادفاندینگ مواردی اعم از اینکه عاملین چه مشخصه‌هایی از نظر فنی و مقرراتی باید داشته باشند، ساختار و هیئت‌مدیره به چه شکل باشد و پلتفرم‌های تامین مالی جمعی ویژگی‌هایی داشته باشند، تعیین تکلیف شد، بیان داشت: از آنجا که تعداد طرح‌های متقاضی تامین مالی جمعی بسیار زیاد است بررسی و پالایش اولیه طرح‌ها به خود عاملین محول شد که در این مرحله طرح‌هایی که از نظر قانونی و فنی شرایط لازم را ندارند فیلتر شده و طرح‌هایی که ضریب شکست کمتری دارند و ریسک‌های آن به طور کامل افشا شده باشد تا سرمایه‌گذاران بتوانند با اطمینان بیشتری به آن‌ها ورود کنند، به مراحل بعدی راه می‌یابند.

غلامعلی‌پور با تاکید بر اینکه لازم است عاملین با مقررات و قوانین بازار سرمایه و پروتکل‌های گزارشگری خریداران آشنا باشند، افزود: ضرورت اضافه کردن نهاد مالی در زمینه تامین مالی جمعی به این دلیل است که نقش مشورتی و نظارتی دارد. از سوی دیگر لازم بود بین نهاد مالی دارای مجوز از بازار سرمایه و عامل، مفادی از قرارداد‌ها به منظور مشخص کردن روابط حقوقی بین این دو و ... شکل بگیرد.

معاون پذیرش و بازارپژوهی فرابورس ایران از قابلیت‌های مثبت بازار سرمایه در بحث تامین مالی جمعی را امکان نقدشوندگی و نقل‌وانتقال گواهی‌های شراکت عنوان کرد و گفت: برای مثال فردی که وجوه خود را از طریق گواهی مشارکت در طرحی سرمایه‌گذاری می‌کند، اگر به هر دلیلی بخواهد از آن طرح خارج شود باید بعد از پروسه اولیه تامین منابع، امکان انتقال گواهی مشارکت به فرد دیگری را داشته باشد که قرار است در فرابورس سامانه‌ای به این منظور در نظر گرفته شود.

وی نکته دیگری که در کارگروه ارزیابی تامین مالی جمعی بررسی شد را ویژگی‌های فنی سامانه‌های عاملین دانست و اظهار کرد: ویژگی‌های فنی سامانه‌های عاملین و اینکه سکو‌ها چه حداقل‌هایی به لحاظ امنیت اطلاعات و مباحث فنی داشته باشند در حال نهایی شدن است.

غلامعلی پور در همین زمینه افزود: در تدوین مقررات و قوانین تامین مالی جمعی از نظرات خود عاملین نیز استفاده شده است.

معاون پذیرش و بازارپژوهی فرابورس ایران با بیان اینکه در حال حاضر ۴ عامل موافقت اصولی اولیه را گرفته‌اند، گفت: این عاملین در حال طی مراحل بعدی هستند تا مجوز نهایی را بگیرند و پروسه تامین مالی پس از آماده شدن زیرساخت‌های فنی عاملین و اخذ مجوز نهایی انجام خواهد شد.

برچسب ها: رضا غلامعلی پور
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: