April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۴۷۵۷
۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۰
0
عضو شورای تدوین مقررات ملی ساختمان معتقد است که در احیای بافت‌های فرسوده موفق نبودیم گفت:اگر یک کمیسیون تخصصی متشکل از سایر وزارتخانه‌ها در دولت تشکیل شود در بازسازی بافت فرسوده موفق عمل خواهیم کرد.

برنامه بازسازی بافت‌های فرسوده موفقیت‌آمیز نبود

 

به گزارش پول نیوز؛محسن بهرام غفاری در پاسخ به این سئوال که چرا در احیای بافت فرسوده علیرغم تاکید قانون برنامه ششم که سالانه باید ۱۰ درصد بافت‌های فرسوده نوسازی شود، موفق عمل نشده است، گفت: دولت تلاش‌های زیادی برای احیای بافت فرسوده از خود نشان داده است و حتی دو سال است که نام سازمان عمران بهسازی را پس از سال‌ها به شرکت بازآفرینی شهری تغییر داد.

*عدم موفقیت در بازسازی سالانه ۱۰ درصد بافت‌های فرسوده

وی ادامه داد: پس اینکه دولت‌ها و یا دولت یازدهم و دوازدهم تلاشی برای احیا و بازسازی بافت فرسوده از خود نشان نمی‌دهند، بی انصافی است، اما اینکه چرا همان طور که در برنامه ششم توسعه گفته شده سالانه باید ۱۰ درصد بافت‌های فرسوده احیا شود، به اهداف خود نمی‌رسیم، برای این است که باید سایر وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مرتبط به کمک وزارت راه و شهرسازی و حتی شهرداری‌ها بیایند.

بهرام غفاری با اشاره به اینکه ۲۲ میلیون واحد مسکونی در بافت فرسوده داریم که بیش از ۶۰ درصد این واحد‌های مسکونی در آمار‌ها لحظ نمی‌شود ادامه داد: این بازسازی در این حجم یعنی بازسازی نیمی از کل کشور پس باید یک تجدیدنظری روی بازسازی بافت فرسوده صورت بگیرد که به جز حفظ ساختمان‌های با ارزش تاریخی و فرهنگی تا چه اندازه این برنامه مقرون به صرفه است.

عضو شورای تدوین مقررات ملی ساختمان اضافه کرد: علاوه بر اینکه به مسائل فنی و ساخت مسکن در بافت فرسوده توجه می‌شود، باید به موضوع و سایر جنبه‌های حقوقی، اجتماعی و قضایی واحد‌های مسکونی در بافت‌های فرسوده نیز توجه شود.

*شورای بازسازی بافت فرسوده چابک متشکل از وزرای اقتصادی تشکیل شود

وی ادامه داد: موفقیت در بازسازی بافت‌های فرسوده نیازمند این است که یک شورای بازسازی بافت فرسوده چابک متشکل از وزرای اقتصادی تشکیل شود و آن شورا به عنوان یکی از کمیسیون‌های دولت معرفی شود.

وی با تاکید بر اینکه این شورا نباید در هیات دولت باشد، بلکه باید به عنوان یکی از کمیسیون‌های تخصصی در دولت تشکیل شود، تا تمام عملیات‌های بازسازی بافت‌های فرسوده را در اختیار بگیرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: