April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
پور ابراهیمی در گفت و گو با پول نیوز:
کد خبر: ۳۲۶۹۲۶
۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۸
0
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نقصان در اجرا و فقدان وجود زیرساخت‌های اجرایی لازم را دو نقطه ضعیف مهم قانون مالیات بر ارزش افزوده عنوان کرد و گفت:بسیاری از کشورها مصرف را هدف گذاری می کند اما در کشور ما به دلیل دو نقطه ضعف مذکور بخش تولید را هدف گرفته است.

 

قانون مالیات در ایران تولید را هدف گرفته است

محمدرضا پورابراهیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی پول نیوز با اشاره به صرف دو سال و نیم زمان بر روی لایحه مالیات بر ارزش افزوده در این کمیسیون ، اظهار کرد: هیچ ماده‌ای از این لایحه بدون حضور بخش خصوصی و مسئولان مرتبط تصویب نشده است.

وی افزود: در ایران نیز همچون سایر کشورها دو مالیات بر تولید تحت عنوان مالیات بر عملکرد و مالیات بر مصرف تحت عنوان مالیات بر ارزش افزوده جاری است که 90 درصد از مشکلات فعلی در اصلاحیه لایحه قانون مالیات بر ارزش افزوده حل می شود و در قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده فعالان اقتصادی رتبه بندی شده اند و مبنا بر این است که هیچ کس مشکل مالیاتی ندارد و تخلف نمی کند، مگر اینکه احراز شود.

نماینده مردم کرمان در مجلس با بیان اینکه مالیات بر عملکرد سال ها و از زمان تدوین قانون تجارت از تولید کنندگان دریافت شده و شرایط آن متناسب با مقتضیات زمانی تعیین شده است تصریح کرد: مالیات بر ارزش افزوده مالیات جدید در اقتصاد ایران است که طی یک دهه اخیر با تدوین قانون مربوطه اجرایی شده و در نهایت به صورت آزمایشی تاکنون ادامه دارد.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نقصان در اجرا و فقدان وجود زیرساخت‌های اجرایی لازم را دو نقطه ضعیف مهم در قانون مالیات بر ارزش افزوده عنوان کرد و گفت: یکی از اشکالات قانون مالیات بر ارزش افزوده در اجرا دریافت این مالیات از تولید کنندگان است به عبارتی به جای اینکه این قانون مانند بسیاری از کشورها مصرف را هدف گذاری کند در کشور ما به دلیل دو نقطه ضعف مذکور بخش تولید را هدف گرفته است.

پورابراهیمی در پایان اظهار کرد: اجرا نکردن حکم قانونی ماده 169 مکرر قانون مالیاتی از جمله مشکلات اقتصادی کشور است بطوریکه یکی از اشکالات اساسی در حوزه مالیات به نظام جامع اطلاعات مالیاتی کشور بر می گردد که بخش هایی از این قانون مانند ماده 169 عملیاتی نشده است و دستگاه های مختلف به تکالیف خود عمل نکردند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: