April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۷۵۲۲
۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۱
0
صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد تأثیر شیوع ویروس کرونا در جهان نسبتاً شدید خواهد بود ولی اقتصاد جهان این شوک وارد شده را پشت سر خواهد گذاشت.
به گزارش پول نیوز، یکی از مقامات ارشد صندوق بین‌المللی پول گفت تأثیر شیوع ویروس کرونا در جهان نسبتاً شدید خواهد بود ولی اقتصاد جهان این شوک وارد شده را پشت سر خواهد گذاشت.

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد هدف دولت ها باید محدود کردن شیوع این ویروس باشد تا این اطمینان به وجود بیاید که شوک اقتصادی به وجود آمده موقت خواهد بود.

بانک ها و دولت ها تا حالا اقدامات بی‌سابقه‌ای برای تامین نقدینگی برای بازارها و حفظ عملکرد آنها در پیش گرفته اند که شاید بیش از حد نیاز باشد ولی این اقدامات باید به صورت بین‌المللی هماهنگ شوند تا تاثیرشان چند برابر شود.

 به گفته صندوق بین المللی پول، هر چه این اقدامات در پاسخ به شیوع ویروس کرونا تنظیم شده تر و هماهنگ تر باشند، اطمینان مصرف کنندگان سریع تر باز می گردد.

 رهبران 7 کشور ثروتمند جهان هفته گذشته گفتند هر کاری لازم است در پاسخ به این بحران انجام می‌دهند ولی جزئیات آن را ذکر نکردند، بنابراین بازارها همچنان بی‌ثبات هستند.

 رهبران 20 اقتصاد بزرگ جهان (جی20) اجلاسی مجازی در هفته آینده برگزار می کنند ولی بخش های مختلف این گروه امید چندانی به یک اقدام قدرتمند هماهنگ ندارند.

 ویروس کرونا بیش از 254700 نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و جان 10451 نفر را گرفته است. تلاش برای مهار شیوع این بیماری باعث شوک های شدیدی در عرضه و تقاضا در سراسر جهان شده و بخش مالی را فلج کرده است.

 این مقام ارشد در صندوق بین‌المللی پول گفت موسسات مالی نسبت به بحران مالی 2008 و 2009 مقاوم تر هستند و رشد یکنواخت و آمار بالای اشتغال جلوی آسیب بیشتر را می گیرد.

 صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد آماده است با اعطای وام هایی با نرخ بهره صفر یا بسیار پایین با این بحران مقابله و به بازارهای نوظهور دارای جریان های بالای سرمایه کمک کند.

 قیمت کالاها از جمله سقوط قیمت نفت چالش های بیشتری برای برخی کشورها به وجود آورده در حالی که به نفع کشورهای وارد کننده کالاست.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: