کد خبر: ۳۲۸۰۰۲
۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲
0
اداره غذا و داروی آمریکا (FDA)، از آغاز ماه آوریل،۱۳ فروردین، دستور داده همه‌گونه داروی رانیتیدین یا زانتاک، که برای در درمان دردهای معده هم‌چون زخم معده و ورم معده تجویز می‌شود، به‌دلیل احتمال آلودگی به یک ماده خطرناک و سرطان‌زا از بازار جمع شود.
تولید و فروش «رانیتیدین» در آمریکا ممنوع شد

به گزارش پول نیوز؛ اداره غذا و داروی آمریکا (FDA)، از آغاز ماه آوریل،۱۳ فروردین، دستور داده همه‌گونه داروی رانیتیدین یا زانتاک، که برای در درمان دردهای معده هم‌چون زخم معده و ورم معده تجویز می‌شود، به‌دلیل احتمال آلودگی به یک ماده خطرناک و سرطان‌زا از بازار جمع شود.

این ماده سرطان‌زا، اننیتروزو-دی-‌متیل-‌آمین یا NDMA، نام داد و مقدارش در راینتیدین، با گذشت زمان و نگه‌داری دارو در دماهای بالاتر، بیش‌تر می‌شود. این نهاد دولتی و معتبر آمریکایی اعلام‌ کرده شاید آلودگی در فرآورده‌های رانیتیدین الان پایین باشد، ولی چون معلوم نمی‌کندین داروها تا کی نگه‌داری شود، همه‌گونه‌های آن جمع می‌شود. به همه بیماران سفارش شده از مصرف این دارو به هر شکل خودداری کنند. بیماران می‌توانند با مشورت با پزشک، داروهایی چون فاموتیدین، سایمتیدین، امپرازول و ... بخورند چون بررسی‌های اداره غذا و داروی نشان داده این داروها ماده خطرناک NDMA را ندارند.
 
بیشتر بخوانید:
 
گفتنی اینكه در مهرماه سال 98، شرکت داروسازی CVS در آمریکا از توقف فروش نوعی داروی معده به دلیل احتمال سرطان‌زا بودن آن خبر داده بود. شرکت تولید کننده دارویی CVS آخرین شرکت دارویی است که فروش داروی معده "رانیتیدین" با نام تجاری "زانتاک" را به دلیل ارتباط آن با خطر ابتلا به سرطان متوقف کرد. احتمال وجود ناخالصی در این نوع داروی معده موجب نگرانی در مورد مضرات این دارو در چند کشور دیگر نیز شده‌است. کانادا و فرانسه از دیگر کشورهایی هستند که اقدام به جمع‌آوری داروی رانیتیدین کرده‌ بودند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: