کد خبر: ۳۲۹۱۷۸
۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۴
0
وانت‌ پیکاپ سنگین فورد با پیشرانه‌ی غول‌پیکر ۷/۳ لیتری هشت‌سیلندر و تیونینگ ویپل، از سوپرشارژر بزرگی به‌همراه ۷۰۰ اسب‌بخار قدرت و بیش از ۱،۰۰۰ نیوتن‌متر گشتاور بهره می‌برد.

به گزارش پول نیوز، فورد اوت سال گذشته طرفداران موتور‌های سنتی را شگفت‌زده و موتور بزرگ ۷/۳ لیتری V8 را برای خانواده‌ی پیکاپ‌های سوپردیوتی رونمایی کرد. این پیشرانه فقط از یک میل‌سوپاپ استفاده می‌کند که در بلوک موتور قرار گرفته است. اخیرا این خودرو فورد، روی دستگاه داینو آزمایش و مشخص شده است که پیشرانه‌ی تنفس‌طبیعی آن، به‌طورخالص ۳۵۸ اسب‌بخار قدرت و ۵۵۲ نیوتن‌متر گشتاور را به چرخ‌های عقب سوپردیوتی منتقل می‌کند.

به‌تازگی، شرکتی آمریکایی به‌نام ویپل (Whipple) کیت سوپرشارژری برای پیشرانه‌ی هشت سیلندر سوپردیوتی رونمایی کرده است. این شرکت که در ساخت سوپرشارژر‌های قدرتمند شهرت دارد، موتور ۷/۳ لیتری V8 فورد را به سوپرشارژر سه‌لیتری مجهز کرده است؛ پیشرانه‌ی فورد و این سوپرشارژر به‌خوبی مکمل هم هستند و به تراش‌کاری اضافه نیاز نبوده است. طبق ادعای شرکت ویپل، درنتیجه‌ی این تغییرات، پیکاپ سوپر دیوتی ۷۰۰ اسب‌بخار قدرت و ۱,۰۱۷ نیوتن‌متر گشتاور خالص تولید می‌کند.

این کیت تقویت علاوه‌بر سوپرشارژری دوپره‌ای، اینترکولر آبی و سامانه‌ی هوای جدیدی را شامل می‌شود. همچنین، سامانه‌ کنترل قدرت خودرو نیز از نو برنامه‌ریزی شده است که انتقال ایمن این قدرت مهیب را فراهم می‌کند. شرکت ویپل می‌گوید فورد سوپردیوتی با تغییرات اعمال‌شده در هر دور موتوری قدرتمند است؛ اما قابلیت رانندگی آن مانند مدل کارخانه‌ای حفظ شده است.

تیونینگ ویپل جعبه‌دنده‌ی ۱۰ سرعته‌ی خودکار سوپردیوتی را به بهترین شکل تنظیم کرده است؛ به‌طوری‌که در هر دور موتوری، گشتاور منتقل‌شده به چرخ‌ها در حالت بیشینه قرار دارد. با وجود برنامه‌ریزی جدیدتر، این جعبه‌دنده همچنان از حالات رانندگی آفرود، یدک‌کشی، اکو و حالت اسپرتی بهره می‌برد که به‌صورت کارخانه‌ای روی آن نصب است.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: