کد خبر: ۳۳۰۲۳۶
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵
0
رحمانی گفت: برای اینکه بتوانیم نیاز بازار ۸۰ میلیونی کشور را در سال ۹۹ تامین کنیم، اولویت را روی تولیدات داخلی گذاشته‌ایم.

به گزارش پول نیوز، وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه شورای معاونین این وزارتخانه، با اشاره به بخشی از اقدامات انجام شده در تامین مناسب کالا‌های اساسی و مایحتاج ضروری مردم در طول سال گذشته و تمهیدات اتخاذ شده برای سال جاری گفت: بدون تردید عملکرد مثبت بخش بازرگانی وزارت صمت در این مدت و در حفظ آرامش بازار کاملا مشهود است.

رحمانی با قدردانی از زحمات بخش‌های مختلف حوزه بازرگانی وزارتخانه افزود: اقدامات مناسب این حوزه در ایام کرونا کاملا ملموس بوده و خوشبختانه کمترین دغدغه ممکن بابت تامین ارزاق عمومی در سطح کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود با همراهی سایر دستگاه‌های مرتبط، روند موجود در تامین مایحتاج ضروری و کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم تداوم یابد.

رحمانی با تشکر ویژه از همکاران بخش بازرگانی وزارتخانه و حوزه اصناف، گفت: هم اکنون حدود ۱۰۰ هزار واحد نانوایی در سطح کشور فعال هستند که در ایام کرونا و ایام عید حتی یک مورد تعطیلی در این حوزه در کشور نداشتیم و خوشبختانه حتی یک مورد شکایت در این خصوص دریافت نکردیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: یکی از مهمترین علل حفظ آرامش بازار، وجود ذخایر کالایی مناسب در سطح کشور بوده که به موقع روند توزیع و عرضه آن‌ها در سطح بازار عملیاتی شده و هم اکنون نیز با تدابیر اتخاذ شده در تامین کالا‌های اساسی هیچ گونه نگرانی وجود ندارد و وفور کالا وجود دارد.

رحمانی در ادامه گفت: یکی از شاخص‌های اصلی "جهش تولید"، تامین اقلام کالایی از محل تولیدات داخلی است که در همین راستا برنامه‌ریزی لازم با اولویت فعالسازی ظرفیت‌های خالی واحد‌ها در دستور کار است.

وی تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم به صورت حداکثری نیاز بازار ۸۰ میلیونی کشور را در سال ۹۹ تامین کنیم، اولویت را روی تولیدات داخلی گذاشته‌ایم و مسلما با تحقق این هدف و با ارتقای کیفیت تولیدات، حتی می‌توانیم ظرفیت‌های جدید صادراتی برای کشور ایجاد کنیم.

وزیر صمت با اشاره به ظرفیت بزرگ صنوف تولیدی در تامین بازار داخلی و اشتغال زایی در سطح کشور گفت: توسعه زیرساخت ها، بازسازی و نوسازی صنوف تولیدی و توسعه شهرک‌های اختصاصی صنوف تولیدی، امسال با جدیت دنبال خواهد شد، چراکه صنوف تولیدی با تسهیلات کمتر و در مواردی با بازدهی بیشتر در عرصه تولید و صادرات می‌توانند به توسعه اقتصادی کشور بیش از پیش کمک کنند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: