May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۰۴۷۸
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۰
0
حذف چهار صفر اثری در وضعیت ماهوی اقتصاد کشور نخواهد داشت بلکه آنچه برداشت کردیم روان تر شدن مبادلات بین مردم و مجامع اقتصادی و همچنین یکی شدن زبان رسمی پولی با زبان عامیانه مردم است.

 


به گزارش پول نیوز،عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه حذف چهار صفر، کار اساسی نیست، گفت: از حذف چهار صفر از پول ملی نباید انتظار معجزه اقتصادی داشت اما به ‌هر حال اشکالی در این زمینه وجود ندارد و در واقع حسن آن بیشتر از معایب آن است.

 حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به نظرات کارشناسان درباره حذف چهار صفر از پول ملی گفت: حذف چهار صفر اثری در وضعیت ماهوی اقتصاد کشور نخواهد داشت بلکه آنچه برداشت کردیم روان تر شدن مبادلات بین مردم و مجامع اقتصادی و همچنین یکی شدن زبان رسمی پولی با زبان عامیانه مردم است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر وقتی فردی وارد بانک می شود تا فیش بانکی را تکمیل کند، مجبور است بر اساس ریال عمل کند اما وقتی در یک واحد تجاری از فروشنده مواد غذایی خریدی انجام می دهد، بر اساس تومان است و بنابراین تغییر پول ملی باعث ایجاد یک زبان واحد و مشترک در جامعه می شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درباره مزایای حذف صفر از پول ملی اظهار کرد: این اقدام باعث کاهش هزینه های چاپ اسکناس و همچنین صرفه‌جویی در اوقات و زمان های مردم و دستگاه ها برای محاسبات مالی خواهد شد.

وی به تصویب کلیات لایحه حذف چهار صفر از پول ملی اشاره و بیان کرد: این قانون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.

حاجی دلیگانی درباره دیدگاه مخالفان حذف چهار صفر در مجلس شورای اسلامی گفت: مخالفت هایی که در این زمینه صورت گرفت خیلی جدی و مستدل نبود. موافقین نیز همچنین تأکید داشتند که حذف چهار صفر یک کار اساسی اقتصادی نیست. حذف صفر تنها عنوان واحد شمارش پول ملی ایران را تغییر می دهد و خیلی در زمینه سرمایه گذاری و مبادلات اقتصادی و همچنین نقدینگی اثرگذار نخواهد بود.

وی تصریح کرد: از حذف چهار صفر از پول ملی نباید انتظار معجزه اقتصادی داشت اما به ‌هر حال اشکالی در این زمینه وجود ندارد و در واقع حسن آن بیشتر از معایب آن است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: