May 2024 01 / چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۱۵۳۶
۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۳
0
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد گفت: با پیگیری‌های انجام شده، فاز نخست آب شیرین کن در سایت صنایع انرژی بر لامرد با رعایت همه الزامات زیست محیطی و استفاده از ظرفیت‌های فنی داخلی به بهره‌برداری رسید.
به گزارش پول نیوز، "دکتر فریدون فدایی دولت" در آیین افتتاح فاز نخست آب شیرین کن این منطقه افزود: با هدف تامین آب شرب باکیفیت مناسب در یک افق ۱۰ ساله جهت صنایع مستقر در منطقه ویژه اقتصادی لامرد، یک مجموعه آب شیرین کن به ظرفیت تولید ۴۶ لیتر بر ثانیه در ۲ فاز طراحی و عملیات اجرایی آن از اسفند ۹۷ آغاز شد.

وی ادامه داد: فاز نخست آب شیرین کن به ظرفیت ۲۳ لیتر بر ثانیه با میزان TDS (کل مواد جامد محلول) خروجی پس از شیرین‌سازی کمتر از ۱۰۰ میلی گرم در لیتر به بهره‌برداری رسید که نقش مهمی در اطمینان خاطر سرمایه‌گذاران و صنعتگران مستقر در این منطقه دارد.

مدیرعامل منطقه ویژه لامرد افزود: برای مهندسی، تامین تجهیزات، ساخت و اجرای دو دستگاه آب شیرین کن به همراه ساختمان‌ها و تاسیسات جانبی و خط انتقال آب، هزینه ریالی و ارزی بالغ بر ۴۷ میلیارد ریال و یک میلیون و ۴۱۰ هزار یورو صرف شده است.

فدایی دولت اضافه کرد: تاسیسات و ابنیه این پروژه در ۷۲۰ متر مربع و با استفاده از فناوری روز دنیا احداث شده است.

وی تصریح کرد: فاز یک پروژه علاوه بر تامین آب موردنیاز مجتمع صنایع آلومنیوم جنوب نیز آب مورد نیاز دیگر صنایع مستقر در سایت انرژی بر لامرد را تامین می‌کند.

شایان ذکر است که عملیات اجرایی فاز ۲ آب شیرین کن منطقه ویژه اقتصادی لامرد با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی و بر اساس برنامه زمان بندی شده و برغم شرایط کرونایی در حال انجام است.

دکتر علوی نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، شبانی نژاد فرماندار لامرد و جمعی از مسئولان محلی در آیین افتتاح این پروژه مهم و زیربنایی حضور داشتند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: