کد خبر: ۳۳۱۸۳۵
۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۲
0
سازمان بین‌المللی کار تخمین می زند درآمد نیروی کار جهان در سال جاری میلادی تا ۳.۴ تریلیون دلار کاهش یابد و بیش از نیمی از نیروی کار جهان (حدود ۲ میلیارد نفر) شغل خود را از دست بدهند یا ساعت کاری آن ها کاهش پیدا کند.

بیش از نیمی از نیروی کار دنیا شغل خود را از دست می دهند

 

به گزارش پول نیوز به نقل از راشا تودی، بیش از نیمی از نیروی کار جهان (حدود 2 میلیارد نفر) در 2020 شغل خود را از دست می دهند یا ساعت کاری آن ها کاهش پیدا می‌کند و همه اینها نتیجه سقوط اقتصادی به خاطر همه گیری ویروس کروناست.

 

سازمان بین‌المللی کار تخمین می زند درآمد نیروی کار جهان در سال جاری میلادی تا 3.4 تریلیون دلار کاهش یابد.

 

مطالعات گروه مشاوره بوستون نشان می دهد طی دو تا سه ماه آینده، از هر 6 نفر در جهان یک نفر شغل خود را از دست می دهد و نرخ بیکاری از 17 درصد فراتر می رود.

 

تاثیر این بحران بر بازار کار جهان در صنایع مختلف متفاوت خواهد بود. کسب و کارهایی که بیشتر تحت تاثیر اقدامات قرنطینه قرار داشته ند ضربه بیشتری می خورند. به گفته تحلیلگران، بیش از 80 درصد تمام اخراجی ها در جهان در بخش خرده فروشی غیر مواد غذایی، تولید کارخانه‌ای، کسب و کارهای مربوط به هتل و رستوران داری، گردشگری و ساخت و ساز صورت میگیرد.

 

در گزارش این گروه مشاوره آمده است:« ما انتظار داریم نرخ بیکاری در جهان تا پایان 2020 به تعادل بازگردد. روند تغییرات ساختاری بلندمدت آغاز شده و این تغییرات بر 1.5 میلیارد شغل طی دهههای آینده تاثیر میگذارند».

 

گروه مشاوره بوستون تخمین می زند تا 2030، اتوماسیون 12 درصد شغل های فعلی را تهدید کند و 30 درصد مشاغل نیاز به مهارتهای کاملاً جدیدی داشته باشند.

 

این مطالعات همچنین نشان می‌دهد بیش از 10 درصد نیروی کار جهان احتمالاً به طور دائم دورکاری خواهند کرد و این رقم برای کارمندان به 30 درصد می رسد.

 

این گروه مشاوره اعلام کرد دولت‌ها باید به منظور جلوگیری از نابودی عرضه در بازار کار، اقدامات حمایتی در پیش بگیرند مثل یارانه دادن به دستمزدها و معافیت از مالیات.

« حالا باید برای آینده پس از ویروس کرونا آماده شویم. طی یک تا سه سال آینده یک استراتژی مشترک برای مهارت های حرفه ای معرفی خواهد شد که آموزش مجدد از ملزومات آن است».

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: