April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۴۲۶۱
۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۰
0
آمریکا در 2019 ، 23.1 درصد سهم تولید گاز طبیعی در جهان را در اختیار داشت و تولید گاز این کشور سال گذشته 10.2 درصد افزایش یافت و به 89.1 میلیارد فوت مکعب در روز رسیده است.

خیز آمریکا برای در دست گرفتن بازار گاز طبیعی جهان

 

به گزارش پول نیوز به نقل از اویل پرایس، گاز طبیعی پاک ترین سوخت فسیلی است و سرعت رشد آن نیز از سایر سوختهای فسیلی بیشتر است. گاز طبیعی 2.6 درصد طی یک دهه گذشته رشد داشته است. این رقم برای نفت 1.3 درصد و برای زغال سنگ 0.8 درصد است. به نظر می رسد گاز طبیعی تنها سوخت فسیلی باشد که تقاضا برای آن طی دو دهه آینده افزایش خواهد یافت.

رونق گاز شیل آمریکا در یک دهه گذشته این کشور را تبدیل به یکی از سردمداران تولید گاز طبیعی در جهان کرده است. آمریکا در 2019 ، 23.1 درصد سهم تولید گاز طبیعی در جهان را در اختیار داشت و پس از آن روسیه با 17 درصد و خاورمیانه با 17.4 درصد قرار داشتند.

ده تولید کننده برتر گاز طبیعی 70 درصد عرضه گاز طبیعی دنیا را در 2019 در اختیار داشتند. تولید گاز آمریکا در سال گذشته 10.2 درصد افزایش یافت و به 89.1 میلیارد فوت مکعب در روز رسید.

متوسط رشد سالانه تولید گاز طبیعی آمریکا طی یک دهه گذشته 4.4 درصد بوده است. نرخ رشد سالانه تولید گاز در این مدت برای استرالیا 12.1 درصد، قطر 8.3 درصد و چین 7.2 درصد بود.

با توجه به این که گاز طبیعی را نمی‌توان به راحتی نفت حمل و نقل کرد، معمولا مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برتر گاز جهان یکی هستند. در واقع 6 مصرف کننده برتر گاز طبیعی در میان 10 تولید کننده برتر جهان قرار دارند.

افزایش تولید گاز طبیعی در آمریکا این کشور را در رتبه اول تولید گاز طبیعی مایع هم قرار داده است. آمریکا 40 درصد تولید جهانی گاز طبیعی مایع را در اختیار دارد که بیشتر آن به مصرف پالایشگاه ها و تولیدات پتروشیمی می رسد.

از آنجایی که آمریکا بیشتر گاز تولید شده را مصرف میکند در صادرات این محصول در رتبه سوم جهان قرار دارد. قطر با در اختیار داشتن 22.1 درصد سهم صادرات گاز طبیعی مایع در رتبه اول قرار دارد و پس از آن استرالیا (21.6 درصد)، آمریکا (9.8 درصد)، روسیه (8.1 درصد) و مالزی (7.2 درصد) قرار گرفته اند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: